Uncategorized

Dincolo de pensii si salarii. Poporul care a avortat un alt popor


Va intrebati vreodata ce este dincolo de pensii si salarii? De multi ani nu aud decat de marirea pensiilor si salariilor. Merg pe strada in timpul campaniei si ceea ce aud prima si prima data este legat de marirea pensiilor sau a lefurilor.

Stiti ce e hilar in treaba asta? Oamenii cand cer pensii respectiv salarii marite se gandesc fix la ceea ce iau net in mana sau pe cardul de salariu. Si asta este poate cel mai simplu de rezolvat.

Sa luam angajatul Ionescu si sa consideram ca leafa lui bruta este de 2.000 de lei. In momentul actual Ionescu plateste la stat, sa zicem, 1.000 de lei si mai ramane cu un net de 1.000. Sumele in economia reala in mod sigur sunt mai mari, ajungandu-se chiar si la 80% din leafa bruta scurgandu-se catre stat. Dar statul poate sa zica la un moment dat “Stop”! Domnule Ionescu, uite, zeci de ani ti-am luat jumatate din ce produceai dar de azi iti luam un sfert si trei sferturi raman la tine. La un salariu brut tot de 2.000 de lei, in loc de 1.000 de lei taxe, somaj, impozit pe salariu, angajatul Ionescu plateste 500 si ramane cu 1.500 de lei in buzunar. Calculul este similar si la pensii.

Pana la urma, pentru autoritati este un calcul bazat pe adunari, scaderi, impartiri si inmultiri. Si, sa nu uitam, niste restructurari prin administratia publica si alte descentralizate ale statului care consuma resursele inutil! Mai sunt si de-astea!

Ce e dincolo de pensii si de salarii?

Presupunand ca pensiile si lefurile vor creste miraculos, romanii au niste boli grave in societate, boli care nu se vindeca nici daca ar castiga romanii mii de euro pe luna.

E vorba de a fuga de raspundere, de o ignoranta privind normele de sanatate si igiena si nu doar acestea. Am sa ma opresc acum doar asupra uneia dintre ele.

In Romania in aproape 6 decenii au fost avortati aproximativ 23.000.000 (23 de milioane) de copii. 23 de milioane de suflete nu au mai vazut lumina zilei si nu au mai apucat sa zica “Mama” sau  “Tata”.

Datele statistice acopera atat perioade de prosperitate economica cat si cele de declin si criza. Pentru mine asta indica faptul ca nu starea economiei este cea care dicteaza cresterea sau scaderea natalitatii.

Daca pana in 1990 exista acel decret dat de Ceausescu, care a pus in pericol viata femeilor, dupa 1990 avortul a redevenit legal si permis in Romania. Sunt absolut convins ca in anumite cazuri era necesar, dar vorbim totusi de 23 de milioane de avorturi!

Pentru cine nu stie, Hitler a ucis 7.000.000 de oameni in lagare, Stalin vreo 20 de milioane in lagarele din Siberia iar Mao Ze Dong e si el in top cu vreo 30 de milioane de chinezi ucisi prin infometare si reeducare in timpul “Revolutiei Culturale”.

Noi, societatea romaneasca ca un tot unitar, am reusit performanta sa-l intrecem pe Hitler si ne apropiem cu pasi repezi de Stalin si Mao.

21.000.000 de romani au avortat 23.000.000 de romani!

Dupa 1990 ne-am trezit pe aici cu niste ONG-uri dubioase, promotoare inraite ale acestei industrii a crimei. Nimeni nu le-a deranjat si nici n pare dispus sa o faca.

Pentru cei dispusi sa arunce o privire pe articole din presa referitoare la avorturi, uitati aici:

http://www.romanialibera.ro/special/reportaje/cum-a-ajuns-romania-sa-aiba-22-milioane-de-avorturi-217321

http://www.csid.ro/health/sanatate/in-romania-se-fac-aproape-400-de-avorturi-zilnic-iar-47-dintre-romance-nu-merg-cu-anii-la-controlul-ginecologic-9541444/

http://ro.blastingnews.com/exprima-te/2015/02/in-romania-s-au-facut-peste-23-000000-avorturi-in-ultimi-50-ani-00262643.html

IN FINAL, DACA NE PLACE ATAT DE MULT SA NE-O TRAGEM DIN TOATE POZITIILE, NU AR FI SI CAZUL SA NE MAI SI ASUMAM REZULTATELE, ATUNCI CAND ACESTEA APAR?

 

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s