Uncategorized

MINUNE DUMNEZEIASCA! CHIPUL LUI ION ILIESCU A APARUT INTR-O COLIVA


Mai multe pensionare care stateau la rand la sarmale si coliva au putut zari chipul fostului presedinte Ion Iliescu materializandu-se intr-o coliva sfintita chiar de Preafericitul Daniel. 
In acel moment martorii spun ca a inceput sa ninga abundent, vantul a inceput sa spulbere zapada si pe chipul lui nea Nelu’ incepuse sa apara zambetul caracteristic. Minunea a durat doar cateva secunde, pentru ca una dintre pensionare nu a mai putut rabda si si-a scos manusile de piele si palaria si a luat o portie zdravana din coliva respectiva dar si din cateva sarmale care erau pe masa. 
In acel moment s-a auzit un vuiet din ceruri, mutimea a inceput sa se imbranceasca si sa tipe iar cateva pensionare s-au luat la bataie pentru ca doreau si ele sa muste din coliva respectiva. Jandarmii au intervenit in forta dupa ce au folosit tunuri cu apa si gaze lacrimogene. 
In urma incidentelor mai multi jandarmi au fost spitalizati cu contuzii iar asupra unuia planeaza chiar suspiciunea ca ar fi fost abuzat sexual in multimea de pensionare. 
Patriarhia Romana nu a dorit sa comenteze incidentul!

colivacuiliescu

Reclame

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s