Uncategorized

Chipul lui Basescu identificat de cercetatori intr-o pictura din Capela Sixtina


Cercetatorii Vaticanului au reusit sa identifice intr-o pictura de Michelangelo chipul lui Traian Basescu. Vestea a venit ca un soc in randul clericilor din Vatican care nu sunt decisi inca ce sa faca cu noua descoperire. Unele voci, cum ar fi cea a lui Tarcisio Bertone, sustin ca noua descoperire este nimic altceva decat chipul Diavolului mult mai stilizat si facut sa semene cu un om ca oricare altul. De cealalta parte a baricadei se situeaza o echipa de cercetatori si cardinali apropiati de fostul papa Benedict, care spun ca noua descoperire este o reprezentare a lui Iisus Christos in forma moderna, cu chip de marinar si suflet de luptator.

Papa anunta un Conciliu special pe aceasta tema

Papa Francisc este nedumerit. Pus in fata unei dispute teologice fara precedent, acesta a anuntat ca va convoca un conciliu special pentru sfarsitul acestui an iar la el va fi invitat si Traian Basescu. Acesta din urma va compare in fata inaltilor clerici romano-catolici pentru a raspunde la o intrebare fundamentala: este sau nu reincarnarea lui Iisus? Daca raspunsul va fi afirmativ, Papa a anuntat ca va renunta la prerogativele sale si il va lasa pe Traian Basescu presedinte de onoare si Papa peste Vatican. Daca raspunsul va fi negativ, atunci Traian Basescu va fi exilat in Romania pe vecie si i se va interzice sa paraseasca teritoriul Romaniei pana la finalul vietii. Nu se stie inca cum vor reactiona romanii la aceasta decizie!
Contactat de reporteri, Traian Basescu a anuntat pe un ton vesel si intre doua ragaieli cauzate de consumul in exces de Golden Brau ca va merge bucuros in fata Papei si va raspunde ferm la toate intrebarile care i se vor pune punand accentul pe integrarea europeana a Romaniei, cauza romilor si aderarea la spatiul Schengen inainte de sfarsitul lui 2014. 
 

Reclame

2 gânduri despre „Chipul lui Basescu identificat de cercetatori intr-o pictura din Capela Sixtina”

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s