Uncategorized

Consilierii „Omerta”


Va mai aduceti aminte de alegerile din vara? Cata incrancenare, cata lupta, reclame peste tot cu „Sa dam jos puterea basista”. No, acu’, dupa 10 luni, din 33 de consilieri judeteni alesi, 18 au fost alesi degeaba. Nicio interventie nu au avut, nici macar un schelalait lesinat care sa arate ca sunt totusi oameni cu coloana vertebrala.

Salariu – 900 de ron lunar, timp de munca – cam 24 de ore, dar poate nici macar atat.
Tu, romanule, braileanule de rand, daca ai avea salariu la patron de 900 de lei net pe luna, oare cat timp ar trebui sa muncesti? Pleci de acasa dimineata si ajungi seara, cand iti vezi copiii cum probabil sa pregatesc sa se culce dupa o zi de scoala, lectii si probabil si joaca. Asta daca se mai joaca copiii de azi cum se jucau cei de acum 10-12 ani in serile calde de vara sau primavara.
Pentru 900 de lei net, ca angajat in mediul privat, un alegator munceste mult. Un ales al comunitatii in schimb, munceste cam o zi pe luna. De fapt am zis prost munceste, 18 dintre cei alesi nu fac decat act de prezenta si atat. Acesti cocalari – nu imi mai pasa ca pe unii i-am cunoscut personal – sunt platiti din bani publici, produsi de companii private care nu au pile cu autoritatile statului pentru tot felul de lucrari, comenzi si/sau vanzari. Adica de foarte putini oameni.
La Consiliul Local situatia se prezinta ceva mai bine, din cei 30 de consilieri, doar 5 facand figuratie. La asta se mai adauga si inca vreo trei sau patru care si-au ocupat fotoliile ceva mai tarziu din diverse motive: retragerea unor alesi, promovarea unora pe posturi la nivel central etc.

Per total, la un oras sarac si un judet si mai sarac, avem niste alesi care sunt platiti nesimtit de bine pentru ceea ce nu au facut si nici nu au de gand sa faca. Lapidarea in public, in stil „al-qaida”, mi se pare o pedeapsa potrivita si meritata!

Mai jos aveti o lista cu cei care au tacut malc de la castigarea mandatului.

Consiliul Judetean Braila (sursa: Obiectiv Vocea Brailei)

Nicu Cireaşă (PSD) – 0 intervenţii
Stan Gheroghe (PSD) – 0 intervenţii
Marcel Motoc (PSD) – 0 intervenţii
Nicu Niţă (PSD) – 0 intervenţii
Ionel Epureanu (PSD) – 0 intervenţii
Bogdan Minescu (PNL) – 0 intervenţii
George Cristian Ancuţa (PNL) – 0 intervenţii
Neagu Jirlăianu (PNL) – 0 intervenţii
Vasile Cortez (PNL) – 0 intervenţii
Ovidiu Nechita (PNL) – 0 intervenţii
Octavian Georgescu (PC) – 0 intervenţii
Reliana Bogdan (PDL) – 0 intervenţii
Vasile Alfredo Pascali (PDL) – 0 intervenţii
Cosmin Ionuţ Răzmeriţă (UNPR) – 0 intervenţii
Gheroghe Chiru (PNŢCD) – 0 intervenţii
Cătălin Dudulea (PER) – 0 intervenţii
Cristian Gabriel Ivan (PPDD) – 0 intervenţii
Emilian Dumitriu (PPDD) – 0 intervenţii
Total lefuri platite – 900.00 de ron/luna X 18 alesi = 16.200 de ron lunar. Daca inmultim 16.200 de lei pe luna, lefurile celor 18 alesi muti cu 10 luni, cam atat a trecut de la preluarea mandatelor, rezulta ca 162.000 de lei s-au dus degeaba in buzunarele unora care fac act de prezenta.

Consiliul Local Braila (sursa: Obiectiv Vocea Brailei)

Elena Rădulescu (PC) – o intervenţie
Sorin Iulian Costin (PNL) – 0 intervenţii
Cătălin Hagiu (PNL) – 0 intervenţii
Georgică Sterian (PPDD) – 0 intervenţii
Paraschiva Paraschiv (PP-LC) – 0 intervenţii
Total lefuri platite – 600.00/luna x 5 alesi degeaba = 3000.00 ron/luna platiti degeaba. 3000.00 de ron x 10 luni = 30.000 de ron platiti pana acum unora care nu fac nimic.

Total 162.000 de ron de la CJ + 30.000 ron CLM = 192.000 de ron care au fost platiti unor cetateni doar pentru actul de prezenta in consiliile locale.

Pe cei care au avut cate una sau doua interventii i-am iertat momentan. Momentan!

Dracula-Vlad_Tepes ptr blog

Reclame

3 gânduri despre „Consilierii „Omerta””

  1. Sătulă de decepţiile în dragoste, s-a gândit să apeleze la un cunoscut site de matrimoniale. Pentru că este unul din cele mai serioase astfel de site-uri, Mary Kay Beckman nu s-a gândit la pericole.În 2010 site-ul Match.com i-a recomandat lui Mary Kay drept partener pe Wade Mitchell Ridley. Totul a început frumos, şi spera să aibă împreună o relaţie de iubire care să aibă viitor.Însă după numai 10 zile de când s-au cunoscut, tânăra s-a decis să pună capăt relaţiei. Iniţial, bărbatul a reacţionat violent, trimiţându-i mesaje de ameninţare, dar apoi, în ianuarie 2011, acesta s-a ascuns în garajul femeii şi a înjunghiat-o.Cu toate că a supravieţuit atacului, Mary Kay trebuie să suporte mai multe intervenţii chirurgicale la ochi, urechi, faţă pentru a arăta la fel ca înainte de atac.În timp ce femeia era internată în spital, Wade a fost băgat în închisoare, acuzat fiind de uciderea unei alte foste prietene. Wade a murit în închisoare, dar Mary Kay a dat în judecată site-ul Match.com pentru că a „cuplat-o” cu un criminal.

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s