Uncategorized

INVITATIE


Incepand cu data de 8 octombrie 2012, Programul National de Screening pentru depistarea precoce activa a Cancerului de Col Uterin al Ministerului Sanatatii este funcţional  in Judetul Braila. Prin acest Program,  toate femeile cu varsta cuprinsa între 25 şi 64 de ani, care nu au un diagnostic confirmat, asimptomatice sau fara antecedente sugestive pentru patologia de Cancer de Col Uterin, vor avea posibilitatea sa efectueze gratuit testarea Babes Papanicolau.
 
Centrul de Tineret TinKlub si Asociatia Prodemocratia in parteneriat cu Universitatatea “Constantin Brancoveanu” va invita, luni, 15 octombrie 2012, in intervalul orar 13:00 – 13:30, in Amfiteatrul Universitatii „Constantin Brancoveanu”, Strada Rubinelor, nr. 16-18, la Conferinta Medicala “Invata! Informeaza-te din timp pe tema Cancerului de Col Uterin! Evita repercusiunile!”
Veniti invitam alaturi de noi in aceasta campanie!
 
Programul Ministerului Sanatatii se va desfăşura anual, pe o perioada de cinci ani.
In Judetul Braila, partenerii Programului sunt: Ministerul Sanatatii, Directia de Sanatate Publica Braila, Consiliul Judetean Braila, Spitalul Judetean de Urgenta Braila, Spitalul Judetean de Urgenta Braila – Corp D (Obstetrica-Ginecologie), Colegiul Medicilor Braila, Societatea Medicilor de Medicina Familiei Braila, Tinklub – Braila, Asociatia Pro Democratia – Braila.

Cancerul de Col Uterin reprezinta principala cauza de mortalitate in randul femeilor cu varsta cuprinsa intre 25 si 64 de ani. Romania ocupa un loc de varf intre tarile europene din acest punct de vedere. Cancerul de Col Uterin nu doare si nu incepe sa dea semne decat in stadii avansate de evolutie atunci cand curabilitatea este deja o raritate. De aceea, singurele „simptome” precoce ale Cancerului de Col Uterin care asigura depistarea in stadiul in care ar putea fi vindecat sunt reprezentate de rezultatul Testului Babes Papanicolau ce trebuie efectuat anual odata cu inceperea vietii sexuale.

Va multumim anticipat pentru ca acceptati invitatia noastra!

Reclame

3 gânduri despre „INVITATIE”

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s