Uncategorized

Cine este Wesley Clark, consilierul lui Victor Ponta


Pentru multi romani Wesley Clark nu reprezinta decat un alt nume, dintr-o lunga lista de consilieri care s-au perindat pe la Palatul Victoria de-a lungul timpului. Wesley Clark este general in retragere din Armata SUA si de numele lui se leaga sangerosul razboi din Kosovo, cand un stat independent si suveran a fost atacat fara niciun motiv.

Trupele NATO de sub comanda lui Clark au fost la un moment dat pe punctul de a declansa un razboi in toata regula intre Rusia si NATO, dupa ce Wesley Clark a dat ordin unui general britanic sa deschida focul asupra trupelor rusesti care ocupasera aeroportul din Pristina.

Mike Jackson, comandantul trupelor britanice de sub comanda lui Clark, a replicat dur ca nu doreste ca el sa porneasca un al treilea razboi mondial. In cele din urma sitatia a fost rezolvata dar americanii l-au trecut pe linie moarta.

Actualmente este unul dintre angajatii lui George Soros, care controleaza prin intermediul fondurilor sale de investiti mai multe terenuri bogate in resurse minerale din….KOSOVO!

Generalul Wesley Clark il va consilia pe Ponta in domenii strategice, de securitate si in domeniul economic.”

Wesley Clark este membru in Consiliul director al companiei BNK Petroleum, o companie petroliera unde Soros a cumparat 20% din actiuni prin intermediul fondului sau de investitii Quantum Partners LP. (Hotnews.ro)

 Ca sa recapitulam, unul dintre oamenii de baza ai lui Soros il va consilia pe Victor Ponta pe problemele de mai sus. Adica Soros va conduce din umbra Romania, dorind cu ardoare sa achizitioneze si putinele resurse pe care le avem, daca se poate pe bani putini sau gratis.

Citeste si aici:

http://www.bzi.ro/wesley-clark-romania-ar-putea-fi-una-din-cele-mai-bogate-state-din-europa-299526

http://roncea.ro/2012/07/06/fulminant-cum-il-apara-wesley-clark-pe-george-soros-pentru-marile-lui-realizari-din-europa-de-est-video-soros-a-contribuit-la-campania-lui-clark-si-l-a-introdus-in-international-crises-group-b/

http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/cine-este-generalul-american-wesley-clark-noul-consilier-al-lui-ponta-si-ce-legatura-are-cu-gazele-de-sist-269708.html

http://www.ziare.com/victor-ponta/premier/ponta-are-consilier-american-wesley-clark-promotor-al-exploatarii-gazelor-de-sist-1177103

Anunțuri

2 gânduri despre „Cine este Wesley Clark, consilierul lui Victor Ponta”

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s