Uncategorized

Ion Ratiu si minerii


Fotografia asta mi se pare una care ar trebui sa stea la vedere, pe blocuri, pe panouri publicitare etc. Un domn inconjurat de niste cretini. In stanga jos o femeie se tine de nas. Motivele nu se discuta!
Atunci romanii aveau sperante. Aveam o serie de oameni care apucasera vremurile de dinainte de comunism. Existau sperantele care azi nu mai sunt. Romanii au dat o incredere prea mare USL. Mult prea mare. Pana si Iliescu era speriat de posibilitatea reaparitiei baronilor locali. Daca si Ilici este circumspect, atunci e posibil orice.
Romania si-a ratat sansa in ’90, si vad ca dupa 22 de ani ne intoarcem la stafia lui Ilici, care sta deasupra lui Ponta. Saptamana asta se vor implini fix 22 de ani de la mineriada din 13-15 iunie 1990. Oare Guvernul va tine macar un minut de reculegere in memoria victimelor?

Anunțuri

1 gând despre „Ion Ratiu si minerii”

  1. Nu sunt cuvinte care sa exprime parerea de rau pe care o am si am avut-o din 1990 incoace, la sansa pierduta de a avea un presedinte adevarat, cu mare demnitate, cu dorinta de a ridica Romania si bunastarea poporului ei, in nici un caz buzunarul lui, motiv pentru care gunoaiele care ne conduc acum au intrat in politica!

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s