Uncategorized

Scoala romaneasca trebuie privatizata pentru ca scoate doar tampiti


Dupa momentul acela critic din decembrie 1989, tot ce s-a facut in 40 de ani de munca a inceput sa se fure. Si s-a furat in nestire. Educatia, ca orice alt domeniu a fost supus jafului. Numai ca aici jaful nu e neaparat pe fata, ca in sanatate, transporturi sau altceva. Aici jaful este ascuns timp de ani buni dupa o perdea de prostie si rea-vointa.

Educatia a fost lasata acum pe mainile unor incompetenti, profesorii buni au plecat din cauza subfinantarii si au ajuns tot felul de inepti profesori cu ajutorul pilelor.

E rost de un salariu caldut, post asigurat, mai o pregatire unde jupoi pielea de pe parinti si dai nota de trecere cretinului care nu stie sa faca nimic.

Sistemul, odata scapat de sub control, a generat noi si noi tampiti, copii de bani gata sau care nu dau doi bani pe scoala care au inceput sa se manifeste inca din frageda pruncie drept golani. Pe langa ei mai sunt si altii care nu sunt capabili de cine stie ce performante si care dau gauri in bugetul statului cu venitul si plecatul de la scoala unde nu fac nimic, se bat unii cu altii sau bat profesorii.

Educatia trebuie facuta cu biciul

Da, educatia trebuie facuta cu biciul ca sa le iasa gargaunii din cap tuturor. Celor care ii au sa ramana fara ei, si cei care se gandesc sa se smecherizeze, sa fie pusi in tema ca daca o i-au pe carari nepotrivite vine asa, de nicaieri, un bici care le deranjeaza freza.

Am vazut la TV profesori care erau pusi la zid ca au dat o palma unor elevi. Stiti ce? Trebuiau sa ii bata de sa se c..e pe ei! Pai cum asa, tu elev iti permiti sa dai cu pumnul in masa in fata profesorului, sa bati un profesor si sa indraznesti sa modifici notele din catalog dupa cum te taie pe tine capul??

Pai mars frate la munca, daca nu iti place cartea.

Pedepsele corporale ar trebui sa fie legalizate in scoli pentru elevii turbulenti. Niste bastoane peste spinare ii vor face sa se gandeasca de multe ori pana sa mai creeze turbulente.

 Scolile sa fie private si accesul al educatie platit

 De ce dracu sa mai cheltuie statul niste bani cu niste tembeli care nu vor face nimic util societatii? Pai cum ar fi daca invatamantul nu ar mai fi gratuit? Simplu: s-ar tine de carte copiii buni, care ar putea fi sprijiniti de mediul privat in studiile lor, si in acest fel pentru munca depusa in scoala, rasplata ar fi un loc de munca platit pe masura in mediul privat, dupa terminarea studiilor.

Cei care zic ca toti trebuie sa aiba acces gratuit la invatamant sunt inconstienti. Uitati-va unde a ajuns scoala asta de stat romaneasca in 22 de ani de jaf! De ce sa aibe parte de invatamant gratuit unul ca asta:

sau ca asta

 sau ca jegul acesta

sau ca dobitocii astia

 

Nu frate, nu toti s-au nascut ca sa se duca la scoala. Cocalarul de mai jos chiar pare facut sa faca puscarie.

 

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s