Uncategorized

Document Anonymous: „In 2012 Antena 3 si Badea, Gadea si Ciutacu vor candida ca independenti pe listele USL (PC)”


Intrarea  in arena leilor din politica romaneasca a OTV si a lui Dan Diaconescu, a generat o unda de soc de tip Hiroshima in toate televiziunile romanesti. Din pacate, in urma unei consfatuiri de taina intre majoritatea mogulilor anti-OTV si anti-PDL, s-a ajuns la concluzia trista ca jurnalistii romani nu sunt buni de senatori sau de deputati. Exceptia insa o constituie grupul de ciumpalaci platiti regeste de Dan „Felix” Voiculescu de la Antenele sale complet independente, desigur de fenomenul politic.

Un document interceptat de gruparea Anonymous arata ca Dan Voiculescu impreuna cu specialistii sai in PR pregateste o veritabila miscare tectonica pe scena politica romaneasca prin inregimentarea Antenei 3, a lui Mircea Badea, Victor Ciutacu, Dana Grecu, Mihai Gadea in Partidul Conservator. Acestia ar urma sa creeze dispute aprinse cu contra-candidatii USL la alegeri iar fiecare se va folosi de o serie de arme pentru a crea diversiuni in timpul confruntarilor electorale.

dan.voiculescu@yahoo.com: badea, esti pe acolo?? [ding]
mircea.badea@yahoo.com: da, sa traiti sefu. stiti, doar ce am terminat de spalat chilotii dvs si acum trec la sosete. mai dureaza putin..
dan.voiculescu@yahoo.com: termina ba idiotule…nu de asta te deranjez. fii atent la mine…tu cu asta micu, gadea si cu ciutacu veti intra pe liste in campanie
mircea.badea@yahoo.com: aaa, sefu, dar stiti….eu…adica noi…eu si cu gadea nu ne pricepem la politica
dan.voiculescu@yahoo.com: ma…ma..daca as fi langa tine ti-as face ce le faceam subalternilor mei in Secu…norocul tau. Daca io zic ca tu candidezi, punct. Si e valabil si pentru restul.
mircea.badea@yahoo.com: da sefu…sigur…nici nu se pune problem..saru’ manusitele dumneavostra
dan.voiculescu@yahoo.com: 😆 😆 …stii ce imi place…. Bun, acum sa iti explic ce veti fi voi. Veti fi ce sunteti si acum, adica niste presuri, dar in campanie veti fi ca niste caini, buldogi, care ii vor hartui permanent pe portocalii. Noi in spatele vostru vom face jocurile si ne vor iesi functiile. Tu si restul slugilor veti lua un ciolanas si gata. Ai inteles, Badea?
mircea.badea@yahoo.com: sefu, ca de obicei aveti idei geniale. sunt doar un umil servitor al dvs si ma simt excelent in aceasta postura
dan.voiculescu@yahoo.com: da..da stiu, cunosc. ma, cum stai cu spalatul chilotilor mei? maine ii vreau curati, imaculati. daca nu te descurci singur ti-o trimit pe Dana, ca si ea stie sa umble cu lenjeria…ha ha ha :mrgreen:

Reclame

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s