Uncategorized

4 PDL-isti au distrus viata unui erou al Revolutiei


Moroșanu Cristian Florian a fost împușcat de 4 ori în timp ce ducea cu salvarea răniții la spital în data de 23 decembrie 1989. Nici până astăzi nu beneficiază însă de drepturile ce i se cuvin din cauza a 4 PDL-iști care, prin funcția deținută l-au împiedicat să dobândească o pensie: Valentin Năstase – șeful comisiei de expertiză medicală, Mihai Tarbă – fostul director al Casei Județene de Pensii, Camelia Butnar – actualul director al Casei și George Scripcaru – ca mare revoluționar.

Domnul Moroșanu a fost trimis la spitalizare în Italia imediat după ce a fost împușcat, iar refacerea dânsului a necesitat 23 de luni. În 1994, când în sfârșit primește drept de pensionare, nu se bucură de pensie decât 6 luni, deoarece i s-a sistat pensia pentru că certificatul de revoluționar i-a dispărut subit din arhivele statului. Dânsul a aflat că ulterior a fost dobândit de o persoană cu numele Moroșanu Mihai Dumitru, putând să bănuim că certificatul i-a fost pur și simplu vândut acelei persoane.

Abia în 25 mai 2010 domnul Moroșanu Cristian este recunoscut ca fiind rănit în Revoluție, dar domnul Valentin Năstase cerând o șpagă, dar neprimind-o, a decis că boala dânsului s-a ivit în anul 2010, deși este evident că rănile sale sunt provocate la Revoluție, neavând azi 4 coaste si un plămân. Astfel, i se refuză gradul III de invaliditate, iar apoi prin intermediar de la Casa Județeană de Pensii ce era condusă de domnul Tarbă i se cer 300 euro șpagă. Deși dânsul a dat acea șpagă, nu i s-a rezolvat problema, iar actuala directoare a Casei i-a refuzat pensia pe motiv că în 1989 domnul Moroșanu era elev, cu toate legea 263 art. 36 precizează că pot beneficia de pensie și elevii, iar domnul Moroșanu era anul II la Școala Profesională.

Astfel, deși domnul Moroșanu nu a beneficiat de niciun fel de pensie între 1994-2010, Casa Județeană de Pensii Brașov refuză și în momentul de față să i-o acorde retroactiv pe acea perioadă. Doamna Butnar a motivat că n-are cum să-i dea atâția bani, refuzând să-i recalculeze pensia. (sursa: PNL Brasov)

Reclame

1 gând despre „4 PDL-isti au distrus viata unui erou al Revolutiei”

  1. Nu stiu daca PDL e de vina pentru ce a patit dl Morosanu. De obicei fanaticii uslasi fac din orice o arma contra Partidului Democrat Liberal. Acolo trebuie o ancheta serioasa, pentru a dovedi ca cei 4 chiar sunt vinovati.

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s