Uncategorized

Prinsul si prinsesa


Justitia romaneasca care e cunoscuta pentru deciziile ciudate pe care le-a dat de-a lungul timpului a mai scos azi o perla pe gurita ei inamovibila. Cica Paul Lambrino este membru al Casei Regale si poate sa isi zica si Alteta Regala, pentru ca e print de Romania.

Prinsul Pol se viseaza probabil Rege iar Majestatea Sa Marinarul de la Cotroceni probabil are impresia ca s-a facut dreptate. Dar iata ce inseamna de fapt decizia aceasta.

„Biroul de presa al Majestatii Sale Regelui Mihai I a luat pozitie fata de sentinta pronuntata in 29 decembrie 2008 referitoare la cererea de recunoastere a hotararii de la Lisabona privind stabilirea filiatiei lui Mircea Grigore Lambrino fata de Regele Carol al II-lea: „Aceasta sentinta, nedefinitiva de altfel, recunoaste numai filiatia lui Mircea Grigore Lambrino fata de Regele Carol al II-lea, are consecinte exclusiv civile si nu angajeaza drepturi dinastice sau apartenenta la Familia Regala a Romaniei. Prin urmare, interpretarile difu­zate de presa conform carora fiul lui Mircea Grigore Lambrino, Paul Lambrino, ar fi castigat in instanta titulatura de „Principe al Romaniei” sau ar fi recunoscut ca membru al Familiei Regale sunt eronate”, a declarat purtatorul de cuvant al Casei Regale, Ada Lungu. Casa Regala mai precizeaza ca numai Regele Mihai I este singurul care se poate pronunta in chestiuni dfinastice si ca, potrivit prevederilor Statutului Membrilor Familiei Regale a Romaniei, nici Mircea Grigore Lambrino, nici succesorii acestuia nu fac parte din Familia Regala a Romaniei. In plus, Regele Mihai, precum si precedentii Sefi ai Familiei Regale, Ferdinand I si Carol al II-lea, nu au recunoscut vreodata titlul de Principe al Romaniei si califi­cativul de Alteta Regala nici lui Mircea Grigore Lambrino, nici urmasilor lui.”

Deci, ca sa ne lamurim, acest Paul Lambrino, chiar daca se viseaza el mare lider al Casei Regale, nu face parte si nici nu va face parte din Familia Regala. Mai simplu, poporul roman nu il vrea, nu il inghite pe acest cetatean care nici nu silabiseste bine limba romana. Un alt personaj care am vazut ca isi spune „Alteta Regala” este sotia acestui cetatean. „Printesa” Lia a Romaniei i se mai zice, desi nu ar trebui sa i se permita sa se prezinte asa.

In final, iata o poza despre printisorul si printesica alaturi de MAJESTATEA SA IMPERIALA TRAIAN BASCOSU’, EL LIDER MAXIMO AL ROMANIEI SI CAPITAN AL TUTUROR MARILOR SI OCEANELOR. 😆 Mai jos este Alteta Sa Imperiala Principele Mircea Bascosu’, care a devenit ruda prin alianta cu Bercea Mondialu’ si acum constituie una din cele mai importante grupuri organizate, ma rog familii, din lumea interlopa romaneasca.

Reclame

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s