Uncategorized

De cate ori o sa mai fie abandonat poporul roman de politicieni?


Braila, un oras inghetat parca in nepasare si ignoranta. Clasa noastra politica este la pamant si din pacate nu se intrezaresc solutii de nicaieri. USL a condus si conduce inca destinele a aproximativ 200.000 de braileni, dar in mod curios nimeni nu vede starea atat de precara a acestui judet si oras.

Stiti cati oameni s-au adunat sa protesteze la Braila contra lui Emil Boc? Pana in 50 de oameni de aproape 2 saptamani. Am participat de doua ori la acele asa zise proteste si aseara, spre dezamagirea mea, am vazut cum niste cetateni ai Partidului Poporului-Dan Diaconescu strangeau semnaturi pentru adeziuni la PP.

Unul dintre protestatari a completat o adeziune pe genunchi, in fata statuii Ecaterinei Teodoriu iar dupa aceea a inmanat-o unui alt cetatean care a bagata-o intr-o mapa si a plecat fericit ca isi facuse probabil norma de adeziuni si ca va creste in ochii sefilor sai pe linie de partid.

Restul politrucilor locali care ne conduc nu au aparut pana acum in fata noastra, desi ar avea tot interesul sa o faca. Pana la urma poporul roman este contra Puterii dar pe plan local USL nu a facut nimic pentru a creste standardul de viata al brailenilor care i-au votat.

Realitatea din teren arata ca de fapt la noi in urbe, USL, mai ales PSD, este partidul care a distrus totul. Au urmat si liberalii la conducere iar acum sunt impreuna la butoanele Brailei. Dar nu sunt nici ei solidari cu poporul. Stau la cutie si asteapta sa li sa dea voturi.

In plan national lucrurile nu stau nici ele prea roz. Liberalii au inceput sa isi depuna mandatele din Parlament si au impresia ca portocalii vor si sensibilizati de gestul lor. Halal gandire! Se vor organiza alegeri partiale in colegiile detinute de USL si sunt sanse sa mai piarda din mandate. Cedarea Puterii absolute catre PDL se va face probabil fara lupta.

Toata batalia aceasta care are loc in Romania a fost furata de politicieni. Toti vor sa ramana la conducere, insa poporul roman a fost uitat din nou, ca de fiecare data, de catre gunoaiele care ne conduc.

RUSINE PDL, RUSINE USL, RUSINE UNPR, RUSINE UDMR. REPREZENTATI DOAR CLOACA PURULENTA CARE A INFECTAT SOCIETATEA NOASTRA SI CARE ACUM AU REUSIT SA CONFISTE NISTE PROTESTE LEGITIME CONTRA TUTUROR CELOR CARE NE-AU CONDUS DE LA REVOLUTIE INCOACE.

Anunțuri

3 gânduri despre „De cate ori o sa mai fie abandonat poporul roman de politicieni?”

 1. http://popateapa.wordpress.com/2012/02/09/domnule-victor-ponta-m-ati-dezamagit-profund/
  Domnule Victor Ponta, m-aţi dezamăgit profund!
  “Ecs. sale ministru Justiției

  București

  Costăchel Gudurău liberat az dimineață lipsă probe intenție asasinat. Împăcat cu directoru. Pupat toți piața endependenți. Mâne sară logodna Raul madam Atenaisa Perjoiu. Dânsa renunțat orce pretenție revandicare paraferna de la Albert Gudurău, dând înscris primit toată suma.“

  Adineaori ora două post meridiane avocatul statului Pamfil mort subit cafine central. Medic primar constatat caz apoclepsie celebrală.

  În considerația vechimi mele di magistrat procuror de aproape douazăci și trii di ani, fiind înaintat în vârstă și o familie numeroasă devenind misiunea de minister public pre gră pentru mini, vă rog respectos a mi se acorda mie postul de avocatu statului, pe care o voiu îndeplini cu zel și activitate. Binevoiți etc.

  Vechiu procuror trib. X…

  Telegrame
  de Ion Luca Caragiale

  Mi-aduc aminte cum, domnul Victor Ponta, a făcut referire, în multe ocazii, la cozile de topor pe care le-ar putea avea PDL, în cadrul USL. Solicita vigilenţă! Acum, domnule Victor Ponta, vă întreb eu, cine este coada de topor? Nu sunt un nihilist şi nici un opozant orb, cu ochelari de cal. Îmi place să cred că PSD nu are numai susţinători cu ochelari de cal, aşa cum sunt cei de la PDL. Domnule Victor Ponta, m-aţi făcut să mă simt părăsit , înşelat, acum, când prin discursul dumneavoastră aţi făcut pactul cu diavolul. Chiar, susţinerea condiţionată, a unui slugoi, al lui Traian Băsescu, m-a speriat. Probabil coloana vertebrală, a dumneavoastră, a suferit unele deplasări patologice, ca urmare a accidentelor avute, la concursurile auto la care ați participat.

  Mi-aduc aminte de mitingul din 19 ianuarie 2012. Chiar dacă sunt PSD-ist, prin convingere, am participat şi am fost înconjurat de prieteni liberali. Când vi s-a dat cuvântul, în jurul meu, printre urale se amestecau tot mai tare huiduielile “uuuuoooooooooo”. Când a trecut pe lângă noi, Mazăre cu ai săi, mulţi dintre cei care eram în coloană, la locul nostru, am aplaudat. Îmi vine acum în minte episodul cu Oana Niculescu Mizil, când l-a susţinut pe domnul Mircea Geoană. Toată lumea a sărit asupra ei, ca asupra unei rebele. A avut tăria de a-şi susţine puntul de vedere.

  Acum dumneavoastră aţi încălcat grav disciplina de partid. Aţi vorbit în nume propriu, dar scuzaţi-mă, sunteţi liderul ales al PSD, copreşedinte al USL. Cum Traian Băsescu nu are voie să vorbească în nume propriu, cât este Preşedintele României, nici dumneavoastră nu sunteţi supus altui regim, la o scară mai mică. L-aţi acuzat pe Mircea Geoană că s-a erijat în reprezentantul opoziţiei. Vedeţi similaritatea situaţiilor?

  Azi văd de ce domnul Adrian Năstase a ajuns să fie condamnat de oastea diavolului. Şi-a menținut verticalitatea, nu a cedat şantajelor şi altor porniri de moment.

  Păcat domnule Victor Ponta, aţi frânt multe idealuri şi speranţe ale oamenilor cinstiţi.

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s