Uncategorized

Huliganii nu au ce sa caute printre protestatari


Imagini pe care nu le-am mai vazut de la Revolutie si mineriade incoace, le-am urmarit in seara aceasta pe posturile TV. Protestul pasnic si cat se poate de democratic al unor cetateni satui de saracie a fost compromis grav de niste bande de huligani, suporteri ai echipelor de fotbal in Capitala, care cu siguranta nu cred ca protestau pentru locuri de munca mai bune sau pentru pensii mai mari.

Huliganii acestia in general chiar si cand se gaseau locuri de munca nu cred ca se omorau sa munceasca. Micile smecherii in cartier, prostitutia, traficul de droguri etc. erau si au fost mai mereu niste preocupari importante ale acestor derbedei. Din declaratiile unor martori, vreo 30 de astfel de derbedei s-au infiltrat in multime, mascati si gata sa provoace acele scene. De unde au venit si mai ales cine le-a permis sa faca asa ceva?

Daca Opozitia doreste ca prin anarhie sa ajunga la Putere, atunci e o mare problema. Puterea va incapea pe mainile cui? Protestele de pana acum au toate ingredientele unei mici revolutii care s-ar putea lasa cu morti, raniti, mult sange varsat pentru ce? Trebuie sa fim constienti ca USL, chiar daca vine maine la Putere, nu inseamna ca automat o sa se schimbe ceva in bine sau ca vom depasi brusc criza. Nu, criza va continua si nevoia de reforma va exista in continuare, pentru ca nu se mai poate ca sistemul sanitar sa mai fie condus de tot felul de incompetenti.

Anunțuri

2 gânduri despre „Huliganii nu au ce sa caute printre protestatari”

  1. Ironia acelui nesimţit care încă se mai crede Preşedinte, deşi a ajuns să-l deteste pînă şi cîinii neeutanasiaţi (aceea, prin că se face că a înţeles că poporul iubeşte actualul prăpăd din „sănătate”, că nu vrea un şi mai mare prăpăd, de legiferat prin molcomie tacită şi asumare criminală de către guvernanţii spre colaps), nu are egal.
    Un analfabet care a declarat că şi-a detestat profesorii, dar a primit certificatele şi diplomele de absolvire ce i le-a emis învăţămîntul urmat a ajuns să ne conducă…
    Biată Ţară, sărman Popor!

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s