Uncategorized

Discursul tovarasului prim-secretar al CC al PCR, tovarasul Nicolae Ceausescu (sursa: Associated Press)


Ca in fiecare an, tovarasul prim secretar al Comitetului Central al Partidului Comunist Roman, a tinut discursul de sfarsit de an, discurs la care au participat jurnalisti de la cele mai prestigioase agentii de stiri din lume.

In ovatiile multimii din sediul CC si a membrilor Marii Adunari Nationale, tovarasul Nicolae Ceausescu a felicitat clasa muncitoare pentru maretele realizari ale anului 2011, pentru terminarea constructiei Canalului Bucuresti-Dunare si mai ales pentru interventia energica a taranilor intru salvarea recoltelor de grane.

„Dhragi tovarasi de pretini,
Inca un an de mahrete rhealizari a threcut. Multumesc din inima clasei muncitoarhe pentrhu devotamentul cu care a muncit pentru a atinge indicatorii din planul de dezvoltare economica. Felicit tarhanii de la C.A.P.-uri si I.A.S.-uri pentru anul bun in agricultura si pentru ca recoltele au fost cele mai bogate din ultimii ani. Tinerhetul comunist rhoman are si el merhite deosebite in organizarea Olimpiadei de Vara de la Mamaia, acolo unde echipa noastra de polo feminin a iesit campioana olimpica pentru phrima data in istorie. In acest an am finalizat si un obiictiv strategic de mare importanta, Canalul Bucuresti-Dunare care a facut din capitala noastra un oras-port la Dunare.

In anul ce sta sa bata la usa, Republica Socialista Romania va continua politica ei de neamestec in treburili interne ale altor state suverane si va incerca, prin toati mijloacili sale diplomatici sa promoveze pacea si prietenia intre popoareli lumii. Niciodata nu vom suhom…sucommba (susoteli in microfon: „Cine a scris ma cuvantul asta aici!?) de la crhezul nosthru socialist si vom lupta in continuare pentru el. Moarte imperialistilor, fascistilor si asupritorilor clasei muncitoare!

La multi ani si sa ne auzim cu bini in anul ce vini!”

Finalul discursului a fost omagiat cu aplauze care au durat zeci si zeci de minute, Marea Adunare Nationala oferindu-i tovarasului Nicolae Ceausescu o diploma de merit care se intituleaza „Celui mai intelept si mai luminos dintre conducatorii lumii”. 

Reclame

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s