Uncategorized

Coreea de Nord, posibil laborator pentru dresarea rasei umane?


Ma uitam azi amuzat la nord coreeni. Se desfasurau funeraliile iubitului conducator Kim Jong-Il si tot poporul isi plangea fostul lider. Vedeam si nu imi venea sa cred ceea ce vad. Oare cum e posibil sa nu existe nici macar o urma de revolta pe fetele acelor amarati?

Coreeni din nord sunt o veritabila rasa aparte pe Terra. Un popor flamand, fara orizont, care are ca punct de reper doar liderul suprem si probabil Partidul Comunist. In rest nu exista legaturi cu lumea exterioara decat cu China si cu Rusia, aliati traditionali ca sa zic asa.
Dar omul ca fiinta se naste liber iar daca nu e liber, mereu cauta libertatea. In mod suspect, nord-coreenii nu par sa se revolte si nici nu cred ca au facut-o vreodata. Daca ar fi facut-o cred ca pana acum s-ar fi aflat, chiar si pe canale neoficiale.

Nord-coreenii nu par insa genul de cetateni dornici de libertate. Ciudat nu?

Si acum se pune intrebarea cine are interes sa tina in „viata” regimul nord-coreean, regim care pana acum a reusit sa se inarmeze nuclear desi poporul moare de foame la propriu. Sa fie oare micutul stat din peninsula Coreea laboratorul elitelor mondiale care vor sa controleze populatia Terrei?

Teoria conspiratiei este deseori combatuta, luata peste picior, ba chiar desfiintata pentru ca este considerata ireala sau improbabila. Dar cand vezi cum democratizarea unor regiuni mult mai putin dominate de dictaturi se face cu orice pret si taman cel mai nenorocit regim dictatorial al lumii este ocolit, nu poti sa nu te intrebi daca cineva, un anumit grup de oameni care detin practic puterea pe plan mondial, nu are vreun interes ascuns. Felul in care au fost dresati ca niste animale acei oameni cred ca a trezit interesul unor grupuri de bogatasi care cred ca ar fi multumiti daca pe plan mondial cetatenii ar avea acelasi fel de a fi. Obedient, slugarnic, total spalat pe creier si care nu pune intrebari.

Chiar asa, oare cum ar arata planeta asta daca toti oamenii ar fi dresati sa asculte de un lider unic, mondial, care sa faca orice vrea el din noi toti?

Reclame

1 gând despre „Coreea de Nord, posibil laborator pentru dresarea rasei umane?”

  1. Foarte la obiect intrebarea „oare cum ar arata planeta asta daca toti oamenii ar fi dresati sa asculte de un lider unic, mondial, care sa faca orice vrea el din noi toti”,,,in ceea ce priveste raspunsul, nu pot spune decat „no comment”,,,

    ps. Multa bafta Razvane.. am inceput iar sa iti citesc materialele de pe siteul tau…sunt k lumea…de asemenea, te invit pe noul site si te astept cu cateva randuri…

    http://www.news4diaspora.wordpress.com

    S.I.

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s