Uncategorized

Si-au unit fortele doua nulitati. Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei si Partidul Initiativa Nationala au fuzionat prin absorbtie


Exista in Romanica noastra cea pitoreasca un partid al initiativei nationale. P.I.N.-ul asta era cam zero in sondaje, dar din fericire pentru el era condus de a domnisoara bruneta si ambitioasa care evident ca nu putea sa stea la usa cu un partid atat de nevolnic.
Asa se face ca s-a gandit, s-a rasgandit si a ajuns la concluzia ca trebuie sa se alieze cu un partid mai fortos si s-a aliat cu UNPR.

Un partid de  traseisti si mafioti personali a adoptat-o pe focoasa tinerica politician si a luat sub aripa sa protectoare partiduletul obscur al intiativei nationale. Singura problema este ca nici unul, nici celalalt nu depaseau 1 – 2 procente in preferintele electorilor. 😆

Asadar, la un calcul simplu, rudele si vecinii de strada ai bunaciunii de Lavinia Sandru, plus baetii de cartier si mafiotii din filialele locale ale UNPR au pus-o. Au pus-o de un partid mai puternic, mai dragilor, nu de altceva cum probabil ați fost tentați sa credeți. :mrgreen:

Nu e superb? 0,2% + 1,3% nu cred ca dau nici macar minimul de procent pentru a depasi pragul electoral. 😉

 

11 gânduri despre „Si-au unit fortele doua nulitati. Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei si Partidul Initiativa Nationala au fuzionat prin absorbtie”

 1. @ Razvanrinder,
  Uniunea națională pentru prăbușirea Românie și partidul inițiativa nebunilor și-au dat mâna pentru că , așa li s-a ordonat…..
  Acum 22 de ani la TVR ,cineva îi spunea lui cineva :
  „ Mircea fă-te că lucrezi …..”
  La numărătoarea voturilor, zero + zero = multe șanse de a atinge împreună pragul electoral de accedere în parlament…..
  Mai bine intră pe
  http://aliosapopovici.wordpress.com/
  să ascultăm împreună un colid …..
  Weekend plăcut !
  Alioșa.

 2. Nu inteleg de ce artista (pe centura politicii!!!) Lavinia nu si-a gasit locul in partidul ce a propulsat-o unde barbatu-su a fost desemnat chiar primar la Slatina. UNPR a facut-o vicepresedinta. Oricum din doua partide de 0% rezulta 00, alta semnificatie pentru WC. Primarii si ceilalti, multi inregimentati in aceasta formatiune SF insumeaza mii de ani de puscarie si mii de dosare penale.

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s