Uncategorized

Jeremy Clarkson, unul dintre cei mai iubiti realizatori TV din Marea Britanie amenintat cu procese de sindicate pentru ca le-a zis in fata ceea ce merita: lichidarea!


In cadrul unei emisiuni de la BBC, Jeremy Clarkson, în vârsta de 51 de ani s-a declarat iritat de faptul ca angajatii din sectorul public fac greva. La întrebarea despre greviștii din U.K. pusa de prezentatoare emisiunii The One Show, Clarkson a declarat ca i-ar excuta pe toți in fata familiilor lor. „I-as împușca pe toti. I-as scoate afara si i-as executa in fata familiilor. Cum îndrăznesc sa intre in greva când au pensii mari, garantate, pe când noi, ceilalți, trebuie sa muncim ca sa putem trai?”

Ulterior Jeremy Clarkson si-a cerut scuze pentru remarcile facute in timpul emisiunii „The One Show” dupa ce canalul BBC a primit circa 5000 de plângeri si mai multe sindicate britanice au cerut ca prezentatorul TV sa fie concediat, potrivit BBC News.  Jeremy Clarkson a declarat ca afirmațiile au fost făcute in gluma si, dacă cineva s-a simțit insultat de ele, isi cere scuze.

Chestia aia numita corectitudine politica a lovit din nou. Nimeni nu vrea sa se puna rau cu sindicatele, pentru ca nu-i asa, sindicatele mereu au influentat viata sociala in cautarea unor avantaje prea mari pentru cei care nu muncesc.

 Ei bine, Jeremy a atins aici un punct devenit deja critic in toata Europa. Este vorba atat de sectorul public, adesea supradimensionat si despre pârdalnicele de sindicate. Sectorul public in Anglia se vede treaba ca este si el umflat.  Laburiștii, adică socialiștii britanicilor, au dus si ei cu zăhărelul populația si le-au dat probabil niste avantaje materiale angajatilor din sectorul public in condițiile in care știau ca va veni o criza care o sa zguduie mult si bine Anglia.

E vreo diferența intre sindicatele din Anglia si cele din România?

Eu cred ca sindicatele sunt la fel peste tot. Se aliaza cu cei de la Putere pentru ca liderii lor sa doarmă noaptea linistiti si sa nu cumva sa isi piardă funcțiile privilegiate. Sindicatele din sectorul public au fost mereu un fel de fief il nesimtirii, un izvor al puturoșeniei alimentata din plin de taxele statului social. Si la noi in tara sindicatele au ajuns la un moment dat sa dea miniștri si prim-miniștri. Lideri de sindicat au ajuns sa posede case si mașini pentru ca un amarat de muncitor munceste o viata si nu si le poate permite.
In sectorul bugetar, nu au ce sa caute sindicatele. Oamenii aia sunt platiti din banii celor ce muncesc in mediul privat, fie ei angajati sau patroni. Toti platesc niste taxe, unii pe profit altii pe salarii, bani care ajung in buzunarele sectorului bugetar.

Moartea sindicatelor, salvarea Romaniei

Da, suna cinic. Poate prea cinic pentru urechile unor simpatizanți ai stângii, dar România a fost deseori sufocata de aceste sindicate cu lideri miliardari, plătiți chipurile sa reprezinte interesele clasei muncitoare. In fapt acestea erau si sunt si acum niște fiefuri ale unor hoți care abia așteaptă sa se redeschidă robinetul privilegiilor.

Sindicatele noastre nu au luptat nici măcar o zi pentru cei care le plăteau. Luptau pentru ca o patura infima de cetățeni sa dețină niște privilegii pe care nu le meritau. Multi vroiau salarii compensatorii pentru iesirea prematura la pensie. Li s-au si dat uneori aceste salarii, dar nu s-a gandit nimeni de unde veneau acesti bani. Minerii disponibilizați si platiti cu enspe salarii compensatorii ce au făcut cu ei? In mare parte, acei bani s-au dus pe obiecte electrocasnice si bautura sau masini. S-a stimulat consumul si economia duduia!
De fapt se stimulase pe dracu’! Dar ce conta? Sindicatele și-au făcut datoria și liderii lor pozau in oameni onești si modești. Doar isi făcuseră datoria, nu?

Ar merita împuscați liderii de sindicate din România, pentru ca și-au bătut joc de cei care munceau in mediul privat, trudind din greu pentru menținerea în viata a statului social ce le dădea privilegii nemeritate acestor imbecili? DA, DA, DA…..DA!

PS:  PENTRU PRIETENII MEI DIN BLOGOSFERA, FITI PE PACE, NU AM DEVENIT PESTE NOAPTE BASIST SAU PEDELIST! 😉

8 gânduri despre „Jeremy Clarkson, unul dintre cei mai iubiti realizatori TV din Marea Britanie amenintat cu procese de sindicate pentru ca le-a zis in fata ceea ce merita: lichidarea!”

 1. It was excited to come across your site a short while ago. I arrived here today hoping to learn interesting things. I was not upset. Your well thought out ideas with new strategies on this subject matter were enlightening and a great help to me. Thank you for making time to create these things and for sharing your mind.
  My blog is toys for toddlers.

 2. Poate ai dreptate la ultimile doua rinduri, dar sa spui „mocirla socialismului stiintific ”… Ai creat o stare dureroasa in mine.Pentru mine Internationala Socialista ,socialismul,stiintific, social-democratia sunt SINGURELE cai ca sa scapam de un exemplar cum este mutanta genetico-fascista de la Cotroceni,SINGURELE CAI ca sa nu ne intoarcem iinapoi in timp, inapoi in mizerie.
  Fiecare pentru el. M-am saturat sa tot aud cuvintele astea.Eu cred ca trebuie sa fim pentru noi insine,dar in acelasi timp si pentru ceilalti.
  Asi dori sa pun pe blogul meu citeva bloguri liberale care mi se par interesante, ,dar nu stiu cum.

 3. Mai sa fie al dracului! Desfiintarea stingii ,desfiintarea sindicatelor, desfiitarea partidelor, desfiitarea statului de la care toti fura,desfiitarea socialului ,desfiintarea solidaritatii dintre oameni ca sa nu mai fie coruptie. Suntem la cheremul absolut al pietei libere.
  De fapt ce vrei?

  1. Eu nu am zis ca nu mai trebuie sa fie solidaritate intre oameni. Unde ai citit tu asta la mine pe blog? Trebuie sa fii totuși un pic mai realista. Trăim vremuri in care e fiecare pentru el, deci solidaritatea intre oameni a dispărut de mult. Cam de când stânga conducea România prin mocirla socialismului științific.
   Nu înțeleg de ce tu crezi ca solidaritatea intre oameni este strict în apanajul stângii? Solidaritatea intre oameni poate exista și în state care au respins stânga ani la rand. Asta tine de educație și de bun simt cred.
   Tu esti de alta parere?

 4. @ Razvanrinder,
  Liderii de sindicat din ROMÂNIA au dat din gură până când :
  a) unii au ajuns miniștri……
  b) unii au ajuns pe mâna DNA …..
  c) unii au ajuns în cârdășie și cu guvernul și cu patronatele …..
  d) unii au ajuns de „ kaka” !
  Invitație :
  http://aliosapopovici.wordpress.com/
  să afli Legenda lui Moș NICOLAE !
  Alioșa.

 5. Dur articol!Daca unii lideri sindicali sunt corupti asta nu-ti da niciun motiv ca sa desfiintezi sindicatele,notiunea de sindicat.
  Sa-i impusti? Sa ne omorim intre noi si sa nu vedem ceea ce e de vazut,
  Articolul are accente de stinga, Despre asa zisi socialisti britanici ai dreptate.
  Nu vreau sa-mi vars veninul aici despre BBC.

  1. Din contra, Luminița, articolul nu a fost menit sa aibă accente de stânga. Părerea mea este ca nu are nimic de stanga in ideile pe care le exprima. Sindicatele au fost mereu in cârdășie cu liderii politici. Când s-au văzut miniștri liderii lor au uitat de ceea ce promovaseră pana sa ajunga sus.
   Desființarea acestora, alături de desființarea partidelor ar fi o imensa gura de oxigen pentru economie si pentru societate in același timp.

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s