Uncategorized

Declaratii si afirmatii socante in cursul zilei de astazi. Valeriu Tabara raporteaza productii de euro/hectar umflate de 10 ori. Crin Antonescu: „Noi nu ne-am facut de ras cand am adus analfabeti la Putere”. Ponta a scos pe gura un porumbel de tip Vadim Tudor: ” O sa castigam alegerile si o sa-i bagam si in inchisoare pe actualii guvernanti. Macar la asta ma pricep”


Clasa politica romaneasca, indiferent de coloristica si ideologie, este complet rupta de realitate intrecandu-se in comedia prostiilor zi de zi. Cand tara asta are nevoie de solutii si de responsabilitate, apar niste ciumpalaci la televizor sau prin ziare, care chipurile ne reprezinta pe noi in forurile superioare ale statului facand declaratii „heroinizante” ce te fac sa te intrebi daca realitatea in care traiesti nu este cumva una paralela cu cea normala.

Iata prima mostra de cretinism. Valeriu Tabără a ajuns sa raporteze productii record de euro pe hectarul de miriste necultivata. De cand a ajuns Valeriu Tabara ministru, rata de absorbtie a fondurilor europene este de 10% si s-a mentinut in mod constant in jurul acestui procent. Inainte de venirea lui aceasta era de jumatate. Problema e ca domnia s-a sustine ca procentul de fonduri absorbite ar fi de 90% din totalul proiectelor depuse de fermieri. Realitatea din teren arata insa cu totul altceva, dar ministrul ii raporteaza fericit lui Boc iar Boc crede ce spune Tabara si se declara fericit de eficienta acestuia. La aproape 4 ani de la preluarea mandatului de catre Boc si PDL, 90 de procente din satele romanesti nu au canalizare. Tinerii fermieri nu mai au sprijin din partea statului sa demareze o afacere sau sa se ocupe de fermele lor, dar culmea, o reclama despre viata la noile ferme facute cu bani europeni arata doua doamne cum joaca golf pe terenul de langa ferma. RETINETI – 90% DIN SATELE ROMANESTI NU AU CANALIZARI!

A doua mostra de cretinism este a Opozitiei. Crin Antonescu a scos azi pe gura o mizerie, o prostie care mi-e teama ca a inceput sa il caracterizeze din ce in ce mai mult. „Nici PNL, nici PSD si nici PC nu s-au facut de ras cand au adus analfabeti in functii de ministri”. Bai cretinule, care esti tu cretin, cum p…a ma-tii poti sa afirmi ca analfabetii tai sau ai partenerilor de alianta sunt mai buni decat analfabetii lui Boc? In primul rand mi-as dori foarte mult sa aflu care sunt acesti analfabeti de care zice Crin „Chiul” Antenescu. In al doilea rand un ANALFABET nu are ce sa caute in acel post, pentru ca el ia decizii pentru cei care evident nu sunt ANALFABETI. Acesti cetateni sunt de regula profesori, doctori, ingineri, oameni de afaceri etc. Deja simpla afirmatie ca PNL a adus analfabeti in Guvern este foarte grava si denota ca lipsa de cadre a PNL s-a perpetuat constant sub toate conducerile partidului de la infiintarea sa incoace.

O alta mostra de prostie colosala, demagogie si lipsa de viziune este a lui Victor Ponta. Acest copil rasfatat al social-democratiei romanesti s-a trezit vorbind astazi de parca facuse un schimb de personalitati cu Corneliu Vadim Tudor. „O sa castigam alegerile si o sa-i bagam si in inchisoare pe actualii guvernanti. Macar la asta ma pricep.” Amenintarea este plina de populism demagogic si arata ca liderul de paie al USL este cuprins de disperare. Dealtfel un raport al Institului Sincai a fost cenzurat discret de liderii PSD, nefiind dat publicitatii pentru simplul motiv ca din el reiese ca USL poate pierde alegerile. Logic, Opozitia „democratica” care se lupta vitejeste pe la televizor pentru popor!?!?! nu poate admite ca ar putea pierde alegerile. Numai ca prostiile indrugate de cei doi amfitrioni ai USL, coroborate cu sictirul populatiei de a mai merge la vot, poate naste surprize mari.

Cand Romania si romanii au nevoie de o campanie bazata pe solutii de viitor, de reconstructie a economiei si a societatii bazata pe munca, pe crestinism poate, pe dictatura justitiei, a legii si a moralitatii, voi politrucii de la Putere sau Opozitie nu faceti decat sa imi demonstrati ca habar nu aveti pe ce lume traiti. DELOC!

Reclame

4 gânduri despre „Declaratii si afirmatii socante in cursul zilei de astazi. Valeriu Tabara raporteaza productii de euro/hectar umflate de 10 ori. Crin Antonescu: „Noi nu ne-am facut de ras cand am adus analfabeti la Putere”. Ponta a scos pe gura un porumbel de tip Vadim Tudor: ” O sa castigam alegerile si o sa-i bagam si in inchisoare pe actualii guvernanti. Macar la asta ma pricep””

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s