Uncategorized

Legea cainilor fara stapan a trecut in sfarsit de Parlament. ONG-istilor, crapati!


Astazi parlamentarii nostri au dovedit ca macar odata in perioada mandatului lor chiar merita sa fie platiti. Legea cainilor fara stapan a fost adoptata de Camera Deputatilor iar autoritatile locale vor avea POSIBILITATEA de a ucide maidanezii, care sunt un real pericol pentru toata lumea. INUTIL SA VA SPUN CA EU CHIAR SPER SA II EUTANASIEZE FARA SA MAI TINA CONT DE LABILII MINTAL CARE SUSTIN CA ACESTI CAINI TREBUIE SA FIE LIBERI PE STRAZILE ORASELOR NOASTRE.

Ca de obicei cand se doreste sa se faca ceva in privinta eliminarii acestor focare de infectie, la balconul Palatului Parlamentului au luat loc sustinatorii acestor animale. Cine erau in frunte? Pai cine altcineva decat niste babete care plangeau de parca le taiase Boc si dreptul la ultimul drum, niste dudui care pareau din cele care in tinerete si chiar si acum, presteaza munci la liziera padurilor si alti frustrati care vor ramane fara obiectul muncii.

In aceasta zi, tara asta a facut un pas mic pentru a recupera decalajul de vreo doua secole intre noi si tarile din Vest. Vesticii ar trebui sa nu ne mai dea lectii de buna purtare pentru ca si ei au probleme de genul coruptiei, traficului de droguri, violentei, mafiei etc. Pana cand nu vor vedea barna din ochii lor sa nu se uite un curtea vecinului.

Euthanasia cainilor sper sa inceapa cat mai curand si daca vreo babeta sau vreun ong-ist o sa se lege de vreun copac sau o sa se urce pe vreo cladire, sper sa fie altoit bine de catre Jandarmi si eventual lasat agatat in locul cu pricina ca sa isi termine omul protestul conform legilor in vigoare.

P.S. Daca prind vreun ong-ist pe aici, promit ca am sa il spurc de nu-l mai spala sapte ape ale Dunarii.

Reclame

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s