Uncategorized

Romani, daca nu v-ati saturat de prostia care umple holurile si birourile din Parlamentul nostru, iata o mostra de prostie EUROPEANA. Conform unui studiu de trei ani, oficialii de la Bruxelles au ajuns la concluzia ca apa nu hidrateaza


Atunci cand un dobitoc ajunge intr-o functie de conducere, e bine sa ii dai ascultare. Altfel s-ar putea sa o patesti. Zicala aceasta se potriveste de minune vesticilor, dar mai ales britanicilor. In Regatul Unit producatorii de apa imbuteliata nu vor mai avea voie sa spuna ca apa hidrateaza corpul uman nerespectarea acestei indicatii putand duce la doi ani de puscarie.

Si noi romanii oricand avem vreo problema, strigam un gura mare „In Europa nu e asa”, „UE este civilizata”, „Europa este ….”. Ei bine fratilor, uite cum cretinismul astora chiar nu cunoaste frontiere. Daca apa nu hidrateaza, atunci cand ne este sete propun sa bem rachiu, vin, vodca. Aaa, da, stai putin, si astea contin un procent consistent de apa. Atunci ce ramane de baut? 😆

Daca nu ma credeti, cititi aici stirea integrala.

Reclame

2 gânduri despre „Romani, daca nu v-ati saturat de prostia care umple holurile si birourile din Parlamentul nostru, iata o mostra de prostie EUROPEANA. Conform unui studiu de trei ani, oficialii de la Bruxelles au ajuns la concluzia ca apa nu hidrateaza”

    1. Augustin, definitia o fi ea conventie, dar daca stai si te gandesti bine, nerespectarea unei asemenea defintii il poate costa libertatea pe un producator de apa imbuteliata din Marea Britanie. Pe langa asta eu stiu ca noi romanii am fost mereu mai catolici decat Papa si cand la Bruxelles se dadeau tot felul de legi aberante, noi romanii eram primii care le puneau in aplicare sub paravanul zicalei „ca asa vrea UE”.
      Crezi ca va trebui sa mai asteptam mult si noi pana cand vom afla de pe sticlele de apa plata pe care le cumparam de la magazin ca acea apa nu hidrateaza?

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s