Uncategorized

Cand esti ales al patriei, te asteapta si avionul SMURD cu pacient inauntru. Basca daca te mai cheama si Verestoy Attila


Alesul UDMR in Parlament, Verestoy Attila – care a fost si este implicat in mafia padurilor – a reusit sa intarzie un avion SMURD la sol timp de doua ore pentru ca si dansul sa fie transportat la spital. Domnia sa suferise un accident de masina si a fost adus la spital, accident pe care l-a provocat chiar el.
Conducerea SMURD si Spitalului Clinic Judetean Cluj au decis sa faca o exceptie si sa puna in „stand-by” avionul timp de doua ore pentru ca si acest domn de stat sa mearga la spital in Bucuresti.

In avion era un copil care suferise arsuri pe 30% din suprafata corpului si trebuia operat de urgenta.

Pai bai cacatilor, voua de la SMURD, nu va e rusine sa faceti asa ceva doar pentru ca cel in cauza era un senator? Daca de exemplu era un cetatean, necunoscut opiniei publice, ce mai faceati? Doar pentru ca e senator, iata, e si privilegiat.
Pentru cei de la SMURD aveam un respect imens, dar vad ca domnul RAED ARAFAT a inceput sa se transforme in roman sadea, care pupa si linge unde trebuie ca sa-i fie bine.

Rusine sa va fie!

Reclame

1 gând despre „Cand esti ales al patriei, te asteapta si avionul SMURD cu pacient inauntru. Basca daca te mai cheama si Verestoy Attila”

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s