Uncategorized

Iluzia democratiei


De pe site-ul Theodorei am aflat ca site-ul Starea Natiunii.com a fost atacat pentru a nu se stie cata oara. Theodora si alti colegi de blog imi pareau cam mirati de faptul ca se intampla asa ceva intr-o tara democratica.
Ei bine, oameni buni, sistemul a fost conceput in asa fel incat sa creze o iluzie perfecta: crezi ca esti liber pana cand sustii contrariul.

Dragii mei prieteni, colegi, eu va zic ca ar trebui sa fim fericiti pentru ca inca mai avem libertatea de a scrie si de a ne sustine parerile pe blogurile proprii. Sistemul care tinde sa devina o dictatura a celor mai bogati asupra celor multi, va crea in timp scurt un Guvern Mondial care ar starni invidia parintelui comunismului, Karl Marx.
Imaginati-va o luma condusa de un singur lider in care deciziile nu se mai iau de cetateni ci de cei care detin marile finante si monopolul asupra vietilor noastre.
Ei zic ca vor aduce pacea asupra lumii, urmarind de fapt controlul maselor de cetateni – adica noi – inspre indobitocirea si prostirea noastra.

Adevarul este ca suntem multi, 7 miliarde de suflete inghesuiti pe un petec de cer care abia mai poate rasufla. Rezervele de hrana sunt mici si inegal distribuite. La fel si cele de apa. Dar daca s-ar dori cu adevarat o reparatie a acestei situatii, cred ca s-ar putea face. Numai ca oculta mondiala nu doreste acest lucru, pentru ca ar da bani de la ei si ar pierde implicit foarte multi.

Suna ciudat ce zic acum, dar trebuie sa privim lucrurile prin prisma atomicitatii sistemului. Fiecare individ luat in parte este o piesa din acest sistem. Unii dintre noi, cum a fost si cazul lui Stareanatiunii, pot ajunge sa capete influenta. Pot sa devina lideri de opinie si atunci ce trebuie sa faca cei care ne doresc sa fim indobitociti? Logic, ataca liderul de opinie care ar putea constitui in timp o amenintare pentru el.

De ce cred ca democratia actuala este o iluzie? Pai mai suntem noi stapani pe tara noastra? Mai e vreun popor din cele aflate in curs de dezvoltare stapan pe bogatiile lui? Nu. Criza aceasta, fie ca a fost provocata fie ca a venit natural, a adus in prim plan discutii despre crearea unui Guvern Mondial. Grecia si Italia sunt conduse de oameni din grupul Bilderberg. Probabil vor urma Spania, Irlanda, Portugalia si cine stie, Franta.

Reclame

4 gânduri despre „Iluzia democratiei”

    1. Nu, eu nu bag pumnul in gura nimanui. Dupa cum bine vezi, iti si raspund la comentariu si poti posta orice fel de comentariu pe blogul meu. Realitatea este ca ne indreptam inspre un fel de dictatura mondiala iar tarile sarace si inapoiate vor fi primele unde se vor aplica reguli drastice impotriva populatiei.

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s