Uncategorized

Geoana, spinul din coasta pontacilor


Mircea Geoana este un personaj aproape atipic pentru scena politica romaneasca. Pus la podea destul de violent in alegeri, facut de ras de toata presa dupa ce a reusit sa adoarma președinte si sa se trezească dimineața prostanac si cu intentia de a baga la loc dopul de la sticla de sampanie, azi el este o victima a jocurilor de culise din PSD.
Partidul Social Democrat sa nu va imaginati ca a suferit vreun „rebranding” autentic dupa ultimile alegeri. Inventatorii notiunii de baron local, adica Nastase si cu Iliescu, au haturile. Geoana ar fi putut sa scape de oamenii din spatele lui Nastase si Ilici, din pacate pentru el nu s-a putut sau nu a vrut sa faca asta. Daca e a doua varianta, atunci e greseala lui.

Ceea ce au incercat Tontonacul si cu gasca de la butoanele PSD s-a dovedit a fi pana la urma contra-productiv la imaginea pe care incearca cel mai puternic partid din USL sa o afiseze opiniei publice. Eu unul marturisesc ca nu mai am incredere in USL, pentru ca am constatat pe pielea mea ca nici ei nu au solutii si mai ales unii dintre ei nu vor sa faca ceva pentru comunitatea in care traiesc. Daca e sa faca ceva, fac doar daca ei castiga ceva bani din contractele cu statul sau din comisioane date de firme private care lucreaza cu statul.

Acum putin timp, cand era invitat la RTV Geoana a zis ca se gandeste sa mai candideze odata la presedintia Romaniei. Nu cred ca ar mai avea succes, dar totusi ar avea o sansa. Pontonel si cu Adrian Nastase, impinsi de la spate de Ilici Iliescu probabil au simtit atunci un fior rece pe sira spinarii. Cum adica Geoana, care a ajuns sa stea pe langa Marian Vanghelie la sedintele de partid, sa le ia lor fleica de la nas?

Anunțuri

2 gânduri despre „Geoana, spinul din coasta pontacilor”

 1. Cataline,
  O fi Geoană, cum o fi, dar tot un liberal, crin antonescu, l-a asmutit pe ponta impotriva lui.
  Halal atitudine de prezidenţiabil.
  Ruşinos, de-a dreptul pentru noţiunea de liberal.
  Vezi finalul postului meu Morbul plăsmuirii.,care-i implica automat, şi pe ponta, şi pe crin.
  Sunt atât de dezamăgit, încât ma-ntreb de n-ar fi mai bun un vot, dat lui Vadim! 🙂 Madi şi Onu

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s