Uncategorized

Ar merge o greva a electorilor braileni la locale?


Dragii mei concetateni, se apropie un an crucial pentru Braila. Ori raman la Putere oamenii din gasca lui Stancu, care acum si-a luat aliati de „nadejde” doi ciocoflenderi liberali – Boboc si Alex Danaila, ori nu mai raman ei la Putere si nici PDL-ul condus de campionul ala de sah de la Galati.
Cine e de votat in orasul cu salcami sa ne conduca pe drumul luminos al progresului? Eu pana acum nu am aflat pe nimeni. Ar fi unul, de-i zice Diacomatu, dar e de la U.N.P.R. si fiind din gasca stafidei ambulante Constantin Cibu, chiar nu merita sa imi bat capul cu el.

Bun asa. Am trecut in revista princialele partide cu pretentii si nici unul nu se ridica la statutul de lider. Adica ei vor sa joace in Champions League dar nu au trupa nici pentru Liga a IV-a judeteana. Ca nu au cu cine domle’, n-au cu cine!
In anul care incepe peste vreo doua luni vom fi intoxicati cu actiuni electorale, zambete electorale, strangeri de mana electorale, cacati aruncati tot in stil electoral in ochii adversarilor politici.

Ca sa ma iau un pic de braileni, cred ca acesti tovarasi de pahare si halbe au ajuns sa fie de multe ori impertinenti si obraznici tocmai pentru ca nici mult trambitata societate civila nu este atat de puternica pe cat vor unii sa o faca.
Dar cum ar da o grava electorala in Braila? Oare nu ar fi asta cea mai nimerita modalitate de a le zice pretendentilor la fotoliile de consilieri locali, judeteni, primar  si sef de CJ ca nu mai putem suporta ciara vopsita pe care ne-o flutura de atatia ani zerourile barate care ne conduc.

Sacoselele, sacii, eugeniile (in campania trecuta PNL a impartit in Ianca si Faurei printre altele si biscuiti Pheonix) sticlele de ulei ar trebui sa fie aratate cu degetul macar de cei care stiu ca nu merita sa iti sacrifici viitorul pentru ceva care oricum dispare in doua-trei zile.

Reclame

2 gânduri despre „Ar merge o greva a electorilor braileni la locale?”

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s