Uncategorized

La altii se poate! O femeie originara din Romania a ramas fara copilul nascut in Olanda pentru ca era imigranta ilegala si nu avea forme legale de munca


Cotidianul Adevarul publica in editia de astazi o stire despre o romanca de 20 de ani care a nascut la Utrecht un baiat ce i-a fost ulterior luat de catre serviciile sociale. Romanca era in culmea agoniei, de disperare c a ramas fara prunc. Sotul ei muncea ilegal iar ea era acolo in vizita.
Din articolul cu pricina reiese chipurile drama mamei, care a ramas fara copilul nou nascut. Fatul trebuia sa vina pe lume abia peste doua saptamani, asa ca mama a decis sa plece din tara la sotul ei, care muncea ilegal in Olanda.
Pai, daca stii ce ai doua saptamani pana la nastere, de ce pleci in Olanda? Ca sa ce? Ajutorul social in Olanda este evident mult mai mare ca in Romania, iar doamna in cauza, imigranta si ea ilegal vroia probabil sa beneficieze de acei bani nemunciti.

Numai ca spre ghinionul ei olandezii nu sunt romani iar in Olanda se aplica legi dure pentru putorile ca ea. Copilul insa s-ar putea sa fie pe maini bune. Daca ar avea norocul sa ramana in Olanda cred ca ar avea parte de o dezvoltare normala si ar putea incapea chiar pe mainile unei familii care ar avea grija de el.

Revenind la articolul respectiv, nu inteleg de ce ziaristii de pe la noi, plang de mila unor secaturi? Nu munceau legal acolo, atunci mi se pare normal sa fii dat afara din spital, pentru ca si asta s-a intamplat. Dupa ce a nascut a fot nevoita sa paraseasca spitalul pentru ca nu avea asigurare.  Deci, de ce trebuie sa plangem de mila unor idioti care nu vor sa munceasca? Tara asta nu are nevoie de putori, astea trebuie marginalizate. Nu au chef de munca, vor sa faca copii ca sa traiasca din ajutorul social! E, atunci i-a sa stai tu nemancat si in frig pana devii responsabil.

Reclame

1 gând despre „La altii se poate! O femeie originara din Romania a ramas fara copilul nascut in Olanda pentru ca era imigranta ilegala si nu avea forme legale de munca”

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s