Uncategorized

Se intampla si invers! In Zimbabwe 17 barbati au fost violati de trei femei


Africa este pe langa leaganul umanitatii si un taram al contrastelor, al controverselor si al ciudateniilor. Republica Zimbabwe, situata in sudul continentului african, candva cunoscuta sub numele de Rhodesia a ajuns celebra in intreaga lume pentru ca presedintele lor, Robert Mugabe a reusit sa conduca tara inspre o incredibila inflatie de 2000….0000 %. A se citi douamii si in ceva la suta. Oricum o chestie care numai in Africa s-a vazut.
Probabil ca inflatia, de fapt hyperinflatia galopanta a dat nastere unor culte religioase noi care vor sa aduca tara pe fagasul normalitatii daca mai putem vorbi de vreo normalitate in acea tara.
Asa ca surorile Sophie şi Netsai Nhokwara, de 26, respectiv 24 de ani, împreună cu Rosemary Chakwizira, de 28 de ani au inceput sa vaneze barbati pe care ii supuneau unor perversiuni sexuale acerbe si le furau sperma. Domnii in cauza, niste fiinte gingase si lipsite de orice prihana au facut plangere catre autoritati iar acestea nu au stat pe ganduri si au purces la depistarea bestiilor care jecmaneau barbatii din Zimbabwe.

Cele trei femei enumerate mai sus au fost arestate sub suspiciunea infractiunii de viol. Politia locala banuieste ca sperma barbatilor era folosita in ritualuri oculte. :mrgreen:

Cele trei au fost ajutate şi de Thulani Ngwenya, de 24 de ani, iubitul lui Sophie Nhokwara. Curios este faptul ca printre victime se numara si un politist si un soldat! Adica niste cetateni care apara poporul african de pericole externe sau interne, cum ar fi grupurile rebele de femei violatoare de barbati. 😆

Sa fie oare si cetatenii de mai jos victime?

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s