Uncategorized

„Hard to say I’m sorry”, sau cum inteleg grecii sa treaca peste criza


Grecii sunt un popor nobil dar puturos. Prima data in istoria lor grecii au dat faliment in antichitate. Se imprumutasera de la templul din Delos mai mult decat au putut da. Si asa a inceput epopeea datoriilor vesnice ale Greciei. Si s-a mai intamplat in 1826, 1843, 1893, 1932.
De fiecare data grecii au intrat in default si de fiecare data creditorii grecilor au purces la stergerea unei parti consistente a datoriei.
Cand am vazut la televizor ca grecii sunt in faliment, intr-un fel mi-a fost mila de ei. Pe de o parte eram cat de cat convins de faptul ca grecilor le este sila de munca. Acum in schimb sunt ferm convins ca urmasii inteleptilor din antichitate merita sa fie lasati sa moara de foame si de sete pentru ca altfel nu cred ca se vor lecui. Daca nu se lecuiesc, atunci ramane varianta in care ei vor fi „exterminati” ca natie de pe pamantul Europei si in felul acesta nimeni nu o sa mai fie nevoit sa stea dupa fundul lor sa isi primeasca banii inapoi.

Dragi inventatori ai sosului tzatziki, melodia e pentru voi.

Reclame

5 gânduri despre „„Hard to say I’m sorry”, sau cum inteleg grecii sa treaca peste criza”

  1. Anul trecut am fost la greci, surpriza: – intre ora 14 si 17 aveau pauza, de masa, de odihna, magazine inchise, doar terasele administrate de romani erau deschise si asteptau clientii, la fel si in bazar, doar romanii ce mai vindeau, restul erau in pauza 😦
    Anul asta am fost la turci: – muncesc oamenii astia de dimineata pana noaptea tarziu, fara sa le mai trebuiasca pauza, atenti, serviabili, gata sa te bage si in casa cu ospitalitatea lor.
    Mare diferenta….deci nu ma mir de ce grecii o duc rau….

    1. O merita cu prisosinta. Si in plus au si salarii nesimtit de mari pentru criza lor. Cel mai mic salariu stiu ca incepe de la vreo 2.000 de euro. Pai sa nu ii lasi sa moara de foame pe putorile astea?

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s