post

Nunta lu’ Borcea, nou eveniment cultural-artistic de importanta nationala


Rasfoiesc de vreo doua zile presa on-line romaneasca si tot dau de o stire care pare ca se repeta obsesiv pe toate canalele de stiri. Nu, nu este vorba de data asta despre vreo gafa a premierului, despre vreo betie zdravana a lui Basescu sau de vreo declaratie „la botu’ calului” a lui Mirel Axinte zis Bleen.
Este vorba despre nunta lui Cristian Borcea. Dumnezeule mare!, despre ce vorbim noi aici?
Pana la urma ce a facut Borcea atat de important de a ajuns asa de omniprezent in presa? S-a insurat cu o putoare care abia astepta sa fie incalecata – asta ca sa folosesc un cuvant elegant – de vanzatorul de butelii Borcea.
Pai oare lui Borcea nu ii este rusine de el? Nu ii este rusine de faptul ca pentru a paispea oara in saptespe ani Dinamo s-a facut de cacao in Europa si acum a contribuit din plin la scaderea coeficientului UEFA al Romaniei?
Acestui ciocoi nou, imbogatit din bisnita, ar trebui sa ii fie jena si de umbra lui. Nu degeaba suporterii dinamovisti au vrut sa il linseze. Este un imbecil care a transformat un eveniment normal, o nunta, intr-un kitsch si intr-o destrabalare a opulentei si prostului gust.
Faptul ca el s-a insurat cu a doua nevasta chiar ma lasa rece. Ati vazut si ce meniu si-a comandat? Cred ca o buna parte din acele preparate aveau nume pe care Borcea nici nu era in stare sa le pronunte, dar draga, erau aduse din Francia. Acolo este domni toti!
Oare cand o sa bage si in echipa Dinamo atatia bani cat a dat la nunta lui? Cred ca atunci cand o va face poate ca si catelusii din Stefan cel Mare o inceapa sa marcheze si ei goluri in poarta unor echipe puternice ca Poltava, Knuttspirnufelag sau Polonia Varsovia.

Reclame

4 gânduri despre „Nunta lu’ Borcea, nou eveniment cultural-artistic de importanta nationala”

 1. @ Razvan,
  Bună seara !
  „ Prostul nu e prost destul , dacă, nu e și fudul ” !
  Adevărul este că, nu a cheltuit 1.000.000 de euro pentru nuntă !
  Opulența este de fapt o calitate a inculților si parveniților ( vezi : http://aliosapopovici.wordpress.com/2010/11/26/PARVENITUL ). Dacă la dansul din buric se mai pricepe cât de cât, la fotbal, nici cât negru sub unghie ! Dinamo, nu numai că ne-a făcut țara de rușine dar a și coborât-o in coeficientul UEFA !
  Bine i-ai zis-o !!!
  Mersi pentru like și comentariu !
  O noapte liniștită !
  Alioșa.

 2. Pingback: Noul CISSmarket.ro

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s