Uncategorized

PNŢCD Maramureş, un nou început


PNTCD Maramures, demareaza, incepand cu data de 23 august 2011, actiunea de  pregatire a alegerilor  din 2012, astfel incat partidul sa reuseasca accederea in Consiliul Judetean si ulterior in Parlamentul Romaniei.

In urmatoarele 4 luni, vor fi pregatiti si lansati public, candidatii pentru primarii, consilii locale, consiliul judetean si presedintia consiliului judetean.

National-taranistii maramureseni sunt hotarati sa puna in aplicare proiectul lansat de presedintele partidului, Victor Ciorbea, la Congresul Extraordinar din 18 iunie 2011, intitulat  „PNTCD-Calea dreapta”

Ce presupune acest proiect politic?

Este evident ca două mari blocuri politice, P.D.L şi U.S.L îşi dispută în acest moment miza politică. S-a observat acest lucru si la recentele alegerile partiale. Dupa cum se stie, la aceste alegeri, PNTCD Maramures a sustinut candidatul USL, dorind in primul rand, sa apere interesele electoratului din colegiu. Pana la urma s-a dovedit faptul ca sustinerea a fost una corecta, candidatul sustinut de taranisti fiind confirmat prin vot si de electorat.

Alegerile partiale au mai confirmat faptul ca la remorca celor de la guvernare,dar în fapt în eterna postură de a-i şantaja, se găsesc U.D.M.R. şi sateliţi, care, de la an la an, ridică tot mai multe semne de întrebare asupra integrităţii şi unităţii teritoriale a României.

Societatea românească nu se mai regăseşte de mult în aceste formaţiuni. Doar o parte restrânsă din electorat participă la vot şi se manifestă ca opţiune în partidele parlamentare actuale. O prăpastie s-a instituit între nevoile oamenilor şi politică. Ea se adânceşte de la an la an, cu efecte catastrofale atât pentru populaţie cât şi pentru structurile politice blocate într-o competiţie rigidă şi egoistă.

În anul de graţie 2011, PNŢCD ia iniţiativa formării unei largi coaliţii politice „CALEA DREAPTĂ” ca posibilă alternativă de alegere pentru un electorat mereu adus în postura de a alege doar „răul mai mic”.

Naţional-Ţărănismul Crestin Democrat îşi propune ca prin „CALEA DREAPTĂ” să ofere celor nemulţumiţi de P.D.L., U.S.L. sau U.D.M.R. posibilitatea de a opta şi pentru altceva decât pentru ceea ce li s-a impus cu forţa de către oligarhii: bani, sondaje mincinoase, etc. (SURSA: ION BEUCA – NATIONAL TARANIST MARAMURESEAN)

Reclame

5 gânduri despre „PNŢCD Maramureş, un nou început”

  1. As vota cu national taranistii, dar gandul ca l-ati sustinut pe USL-ist ma indeparteaza de voi.
    Preferam mai degraba o apropiere de PDL si sa fi dat Dumnezeu sa luati locul UDMR.
    Dar asa, daca stati mai degraba langa socialisti …

    1. Liviu, eu sunt liberal nu taranist. Dar consider ca miscarea taranista din Romania merita mai mult. Romania are nevoie de celalalt partid istoric alaturi de PNL in Parlament.

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s