Uncategorized

Tinerele liberale din Giurgiu au facut un show foarte reusit la bazin. Unde e lipsa de moralitate in toata scena aceea?


Sunt unii ziaristi pe lumea asta (de la Antenele Securistoide si de la Irealitatea escrocului Vantu) care cauta doar sa arunce cu rahat in orice initiativa placuta si distractiva lansata de tinerii din politica. In filmuletul de mai sus niste colege din Giurgiu, de la TNL Giurgiu mai precis, trei la numar, fac spectacol la un strand din orasul lor. Danseaza imbracate in niste tricouri pe care scrie TNL si in bikini.

Pentru orice barbat e un spectacol mai mult decat interesant. Dar mai exista si ipocriti care au vazut in asta o lipsa de moralitate exacerbata, o destrabalare a trupurilor fetelor, un fel de spectacol grotesc care, VAI!, a dezonorat TNL-ul. E nu mai spuneti? A fost un spectacol in aer liber, la un bazin unde mai erau cu siguranta si alte fete in costume de baie si care a atras privirile celor aflati in zona. In plus nu a fost nimic indecent in acele miscari. Nu am vazut nimic care sa aduca a simulare de act sexual, de exemplu.

Moralistii lu’ peste prajit ar trebui sa lase impresiile deoparte si sa nu se mai ascunda dupa niste vorbe in vant. Nu am remarcat vreun giurgiuvean care sa plece de la bazinul acela  contrariat sau revoltat ca domnisoarele acelea au dansat in bikini in fata lor. Voi aveti stiinta de vreunul?

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s