Uncategorized

Sefu’ CJ Braila, social-democratul B(unea) G(eorge) S(tancu) isi arata adevarata fata


Gheorghe Bunea Stancu, acest titan de plastilina al politicii de pe malul Dunarii, a rabufnit la adresa unor jurnalisti din Braila si Galati pe motiv ca scriu prostii despre ceea ce face el acolo la Consiliul Judetean.
Pai cum asa mai stimabililor, scrieti numai de rau? Pai nu tu un pupic dulcic pe bucutele de stanga ale celui intitulat Voda? Deja ati intrecut masura bai halalelelor, care sunteti voi hahalere…
Cu limba sa ascutita, nenea Voda a amenintat in stanga si in dreapta ca retrage acreditari daca de acum inainte jurnalistii nu se vor conforma normelor socialiste de gazetarie. Din punctul lui de vedere, mi se pare normal. De zilele urmatoare presa locala ar trebui sa ii dedice 3 -4 poezii pe zi plus un eseu de minim 5.000 de cuvinte in care sa il proslaveasca pe el si marete realizari. Abia atunci cred ca domnia sa va fi pe deplin multumit si nu va mai mugi de nervi in toiul conferintelor de presa.
Curios sau nu, domnia sa s-a luat de o jurnalista buna a Brailei, cel putin asta e parerea mea, pe care a facut-o, citez, „panarama”. Totusi nu a adus un cuvintel despre mizeria de jurnalist care arunca cu mizerii in toate partile prin fituica pe care o „patroneaza dar care e sustinuta de fapt chiar de GBS pentru a-si primi si el doza zilnica de pupaturi in dos.
In alta ordine de idei, mai sunt „gurnalisti” – o combinatie rezultata cred din amestecul guristo-jurnalistilor – ce nu fac altceva decat sa stea la fundul politrucilor si sa scrie numai ce vor sau numai ce li se permite. Sunt destui si din astia! Acesti indivizi fac de rusine presa, isi bat joc de ceea ce are trebui sa fie un jurnalist si din pacate prospera. Populatia nu poate sesiza aceste magarii pentru ca este dificil pentru un cetatean simplu sa observe ca X jurnalist este de partea politicianului/partidului Y.
Pana la eliminarea acestor microbi din jurul nostru cred ca va mai curge multe apa pe Dunare, dar sper sa apuc ziua in care factorii acestia de poluare sa fie scosi din viata publica complet.

PS: Oare un nou „Cod de Etica Profesionala” in domeniu care sa sanctioneze pana la eliminare specimenele astea, ar fi bun de ceva?

10 gânduri despre „Sefu’ CJ Braila, social-democratul B(unea) G(eorge) S(tancu) isi arata adevarata fata”

  1. Pingback: Crahul | Caius
  2. Se întâmplă în România ? Unde se crede omul acesta ? În Cuba lui Castro ? În China comunistă ?
    În vremea lui Nicolae Ceaușescu ?

    Am fost șocată . Am ascultat de mai multe ori și nu-mi venea să cred.
    Aș vrea să o iau și eu pe blog. Ar trebui popularazită această înregistrare.

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s