Uncategorized

Campania „Ai o singură inimă. Respect-o!”, o reusita


* Sâmbătă, liberalii brăileni au pus punct, printr-un cros pentru sănătate, proiectului demarat în urmă cu o lună de zile
PNL Brăila a încheiat, sâmbătă, campania „Ai o singură inimă. Respect-o!”. Proiectul a fost iniţiat şi coordonat de doctorul Bogdan Minescu, vicepreşedinte PNL Brăila şi consilier judeţean.

Pe parcursul derulării acţiunii, liberalii brăileni au amplasat (atât în municipiu, cât şi în judeţ), corturi în care cetăţenilor le-a fost verificată tensiunea cardiovasculară. De asemenea, brăilenii au primit broşuri din care au aflat ce trebuie să facă pentru a avea o inimă sănătoasă. “Principalii patru factori de risc cardiovascular sunt: fumatul, hipertensiunea arterială, hipercolesterolemia şi diabetul. Dacă o personaă are 3 sau 4 dintre aceşti factori, trebuie să solicite imediat tratament conform ghidurilor internaţionale. Aş mai vrea doar să amintesc care sunt factorii de risc modificabili, adică cei ce ţin de stilul de viaţă: fumatul, sedentarismul, consumul excesiv de alcool, alimentaţia bogată în grăsimi animale, suprasolicitarea psihică”, spunea doctorul Minescu la începutul campaniei.

Interes major la “Crosul Inimii”

Sâmbătă, în Parcul Monument, liberalii brăileni au organizat „Crosul Inimii”, acţiune la care s-au înscris aproximativ 150 de persoane.
La finalul întrecerii, Eduard Ţuparu a trecut primul linia de sosire, podiumul fiind completat de Costin Alexandru Petcu (locul 2) şi Cătălin George Dumitru (locul 3).
Pe lângă o frumoasă cupă şi o diplomă, învingătorul a fost recompensat de organizatori şi cu o excursie de un week-end în Bulgaria. Ocupantul locului secund va pleca şi el într-un week-end la mare (dar în România), în timpul ce alergătorul sosit al treilea va merge la munte.

„Crosul nu a reprezentat o competiţie sportivă în sine, ci o modalitate de a conştientiza populaţia de riscurile la care este supusă dacă nu se îngrijeşte de propria sănătate. Din punctul nostru de vedere, fiecare participant a fost un învingător prin faptul că a înţeles că a face mişcare reprezintă un câştig pentru sănătatea proprie. Le mulţumim tuturor celor care au participat în aceste săptămâni la campania derulată de noi şi sperăm că sfaturile primite de la specialiştii noştri le vor fi de folos”, a declarat Cătălin Boboc, preşedintele PNL Brăila.

sursa: http://www.pnlbraila.ro/

Reclame

7 gânduri despre „Campania „Ai o singură inimă. Respect-o!”, o reusita”

 1. Va raspund eu la intrebare: cei care s-au impus la cros nu sunt membri ai PNL. Daca sunt liberali in convingerea lor politica… m-as bucura:)
  O zi buna,
  Edi Bucuresteanu

  P.S.: Merci Razvan ptr. promovarea siteului:)

  1. Salut Edi. Interventia ta este binevenita. Cat despre promovarea site-ului, nicio problema se face oricand. Daca ai vreun banner pentru el sa stii ca poti sa mi-l trimiti pe mail ca sa il inserez pe blog.
   Numai bine si tie

  1. Salut. Nu stiu daca au fost liberali sau nu. Eu am preluat articolul de pe site-ul pnlbraila.ro. Ma indoiesc totusi ca invingatorii au fost membrii ai PNL Braila. Totusi, dupa aceasta actiune nu este exclus ca ei sa fie invitati la sedintele TNL sau PNL, eu unul cel putin asa as face daca as fi in locul celor care conduc partidul la Braila.

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s