Uncategorized

Putere-Opozitie 1-1. De la ei a dezertat unul, de la noi a plecat unul


Trusturile moguliene de presa, Realitatea si Antena 3, erau azi in culmea orgasmului cand au aflat ca Puterea a pierdut majoritatea in Senat prin plecarea senatorului Serban Radulescu din randurile democrat-liberalilor. Opozitia ar fi avut 69 de voturi iar Puterea 68 de voturi.
Dupa nici o ora am aflat de la aceleasi trusturi, de data cu un ton grav ca Ion Toma, care era deja „independent” s-a inscris in PDL iar raportul de forte initial a fost restabilit.
Mircea Geoana iarasi era pe punctul de a-i multumi dragostei sale, Mihaela, de la Tribuna Senatului, sustinand ca trecerea senatorului Radulescu de partea independentilor-opozitiei este cel mai important moment politic romanesc de dupa 2009.
Soarta i-a jucat din nou feste senatorului social-democrat care a constatat dupa o ora ca de fapt tot Basescu a iesit invingator. Nu stiu cum se face, dar unii sunt predispusi la ghinioane. Poate ca e mai bine ca nu a iesit Geoana presedinte ca la norocul lui, cine stie in ce cacat mai intram. 😆
Lasand gluma la o parte, totul a parut parca o chestie regizata de un maestru papusar, care a manevrat niste sfori invizibile si a facut sa apara niste evenimente care au captat atentia opiniei publice.
Voua nu vi se pare ciudat?

4 gânduri despre „Putere-Opozitie 1-1. De la ei a dezertat unul, de la noi a plecat unul”

  1. Pingback: Parada | Caius

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s