Uncategorized

Uniunea Social Liberala – 61%, PD-L – 17%, Partidul Poporului – 8%, Partidul Romania Mare 5%. Pentru prima data Uniunea Democrata Maghiara din Romania este sub pragul electoral


Un sondaj facut de Avantgarde a dat un ametitor procent USL-ului: 61 de romani dintr-o  suta ar vota cu Uniunea Social-Liberala daca maine ar fi alegeri. Partidul Democrat Liberal ar fi votat de 17 romani dintr-o suta in timp ce partidul-televizor-manelist Partidul Poporului (Dan Diaconescu) are 8%, insa cu putin efort si cu cateva concerte „live” in studiourile OTV, Dan Diaconescu ar putea sa ii lase intr-un nor de praf pe democrat liberali.
O veste imbucuratoare este ca Partidul Romania Mare, scos din Parlament de manevre pedeliste, are cinci procente care ii pot asigura revenirea in Parlament. Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania este sub pragul electoral. Pana la urma poate vor invata si ei ca Romania este a noastra, ei fiind totusi o minoritate si trebuind sa se supuna legilor romanesti, legi care le-au dat destule drepturi de 20 de ani incoace.

Reclame

6 gânduri despre „Uniunea Social Liberala – 61%, PD-L – 17%, Partidul Poporului – 8%, Partidul Romania Mare 5%. Pentru prima data Uniunea Democrata Maghiara din Romania este sub pragul electoral”

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s