Uncategorized

„Ai o SINGURA inima, respect-o!” – campanie initiata de PNL Braila sub coordonarea dr. Bogdan Minescu


Liberalii brăileni au lansat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, campania „Ai o singură inimă. Respect-o!”. Prezent în cadrul întâlnirii cu jurnaliştii, vicepreşedintele PNL Brăila, dr. Bogdan Minescu, a prezentat câteva din ideiile care au stat la baza acestui proiect pe care îl şi coordonează: „Ideea acestei campanii a venit pe fondul lipsei unei strategii naţionale pentru sănătatea inimii. România este una din ţările cu cea mai mare incidenţă în privinţa bolilor cardiovasculare, iar Brăila se află şi ea pe primele locuri în top. Dorim ca prin această campanie să sensibilizăm populaţia cu privire la importanţa luării unor măsuri de prevenire a bolilor cadriovasculare sau de cunoaştere a elementelor de bază legate de prevenirea lor”, a declarat reputatul cardiolog brăilean.
Pe durata campaniei, liberalii vor amplasa (atât în municipiu, cât şi în judeţ), corturi în care cetăţenilor le va fi verificată tensiunea cardiovasculară. De asemenea, brăilenii vor primi broşuri din care vor afla ce trebuie să facă pentru a-şi îngriji inima.
“Principalii patru factori de risc cardiovascular sunt: fumatul, hipertensiunea arterială, hipercolesterolemia şi diabetul. Dacă o personaă are 3 sau 4 dintre aceşti factori, trebuie să solicite imediat tratament conform ghidurilor internaţionale. Aş mai vrea doar să amintesc care sunt factorii de risc modificabili, adică cei ce ţin de stilul de viaţă: fumatul, sedentarismul, consumul excesiv de alcool, alimentaţia bogată în grăsimi animale, suprasolicitarea psihică”, a declarat doctorul Minescu.
Campania „Ai o singură inimă. Respect-o!” se va încheia în data de 4 iunie, atunci când liberalii brăileni intenţionează să organizeze „Crosul Inimii”.

Reclame

1 gând despre „„Ai o SINGURA inima, respect-o!” – campanie initiata de PNL Braila sub coordonarea dr. Bogdan Minescu”

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s