Uncategorized

Mesajul de 1 Mai al tovarasului secretar al C.C. al P.C.R. catre popor


Cu ocazia acestei zile sfinte in era noastra socialista, de munca si prosperitate sociala si umana, tovarasul Nicolae Ceausescu a adresat poporului roman traditionala scrisoare de 1 Mai. Acesta a amintit poporului de misiunea sa sacra in ce priveste constructia unei socialism bazat de stiinta si tehnologie, a vorbit despre dezvoltarea economiei si despre forta care este reprezentata de clasa muncitoare a Romaniei.

„Drahgi tovaraghsi si pretini,
Cu ocazia zilei de 1 Mai muncitoresc, doresc sa adresez poporului roman, intelectualilor si taranilor, cele mai calde si profunde sentimente de prietenie si stima pentru munca pe care o depun. Clasa muncitoare trebuie sa fie in continuarea la fel de productiva si de eficienta in activitatea pe care o face si sa nu uite de misiunea sa sfanta, aceea de a construi in cel mai scurt timp posibil o societate in care triumful socialismului sa fie unul total. Maretele sale realizari, Canalul Dunare-Marea Neagra, autrostrazile care strabat muntii si campiile patriei noastre sau canalele care leaga Bucurestiul si Timisoara de Dunare sunt doar cateva care merita amintite.
Republica Socialista Romania are acum noi orizonturi deschise, odata cu inaugurarea programului sau spatial si pe aceasta cale tin sa multumesc echipei de tovarasi ingineri care a construit cu multa dedicatie si abnegatie Statia Spatiala Romaneasca „Victoria Socialismului”si mai ales echipajului care o deserveste.
Stimati
tovaraghsi si pretini, ingaduiti-mi sa va multumesc pentru atentia acordata si sa va urez 1 Mai fericit.”

Dupa terminarea lecturarii emotionantei scrisori, masele mari muncitoresti au aplaudat minute in sir discursul si si-au manifestat inca odata sprijinul total fata de cel mai iubit fiu al natiunii.


8 gânduri despre „Mesajul de 1 Mai al tovarasului secretar al C.C. al P.C.R. catre popor”

  1. Seeing this post was one of my most inspired one. The articles were clearly stated and the details and information were presented in a nice and easy to understand. I am very comfortable about this article and I understood what you are pointing out. adult webcams sex chat

  2. He-hee sa vina acum si sa vada ce orizonturi ”larg” deschise avem! Vai de noi cu FMI-ul, cat ne-au indatorat jivinele astea de la putere! Iar partea proasta este ca nu a venit inca plata scadentei!

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s