Uncategorized

O intrebare cretina cu un raspuns cretin


Fituica portocalie care se autointituleaza Vocea Brailei, a postat pe site-ul sau un sondaj de opinie care chipurile ar trebui sa clarifice ceva, nu se stie cu precizie ce, dar are legatura cu eutanasia maidanezilor.

Intrebare: „Consideraţi că primarul ar trebui să facă un sondaj sau un referendum pe tema eutanasierii câinilor comunitari?”

Variante de raspuns: 1) Sondaj 2) Referendum 3) Nu ma intereseaza.

Rezultate:

I. Primat(r)ul Brailei ar trebui sa puna odata piciorul in prag si sa termine cu maidanezii de pe strazi. Daca acest lucru presupune si eutanasia lor, asta e. Pe moment majoritatea celor cu care am vorbit au fost de acord cu eutansia. Mai sunt altii, in minoritate, care sustin contrariul, dar majoritatea decide.

II. Din cele trei variante de raspuns, ma socheaza dar ma si intristeaza, faptul ca brailenii care au votat nu au fost in stare sa dea un raspuns clar. „NU MA INTERESEAZA” acesta este dureros, pentru ca arata care e spiritul civic al concetatenilor mei.

III. In apararea brailenilor care au votat, pot sa zic ca si intrebarea mi se pare una cam nepotrivita si intr-un fel a sanctionat „sondajul” ziarului de casa al PDL-ului.

IV. Problema maidanezilor a fost aruncata in ochii cetatenilor de catre Guvernul Boc, pentru a acoperi alte gainarii ale ministrilor sai, vezi cazul lui Ioan Botis care e aproape demisionar, dar si de la alte probleme grave cu care tara asta se confrunta acum.

V. Dragi concetateni care ati votat „Nu ma intereseaza”, pentru din astia ca voi, am doar un singur mesaj: sa nu mai indrazniti sa vociferati ca X politician nu a facut nimic, ca Y om de afaceri are nu stiu ce invarteli si face manarii ca sa ii iasa banu’ gros, pentru ca acel raspuns este oglinda noastra de braileni. Nu ne pasa de orasul nostru, nu ne pasa de ceea ce ar trebui sa faca Primaria dar nu face, nu ne intereseaza de viitor. Capra vecinului este intotdeauna mai importanta decat ograda noastra. 

VI. Cand strazile sunt pline de maidanezi, oare noua ne-ar trebui referendum sau sondaj????????

Reclame

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s