Uncategorized

„Braila Montana” – nou proiect de investitii a C.J. in judetul Braila


 Pe masa Consiliului Judetean Braila se afla un proiect secret, cunoscut doar de catre membrii USL, care prevede transformarea orasului dunarean in statiune turistica montana. In fapt, Concivia si Tancrad, firmele de casa ale presedintelui CJ Gheorghe Bunea Stancu, au primit o circulara secreta, datata 10 aprilie 2011, prin care li se cerea sa gaseasca solutii pentru construirea pe teritoriul judetului si a orasului a unui masiv muntos artificial, dotat cu partii de ski, cabane de vanatoare, paduri de conifere si carari serpuite.
Desi la prima vedere misiunea parea imposibil de realizat, specialistii celor doua firme au intocmit un plan de masuri aplicabil in mai multe etape, ce va avea ca finalitate aparitia unui nou masiv muntos pe harta Romaniei, pe directia Braila-Chiscani-Insula Mica a Brailei-Sutu. Acestia au proiectat si un tunel subteran care va strabate muntele, dotat cu aer conditionat si iluminare ecologica plus o autostrada cu 3 sensuri pe fiecare banda.

Constructia va demara odata cu trecerea proiectului prin sedinta viitoare a Consiliului Judetean Braila si are termen de finalizare anul 2012.
La final, muntii artificiali vor fi dotati cu paduri de brazi, roci de granit si marmura sculptate in forme cat mai aproape de cele ce se regasesc in natura plus o serie de statiuni de ski unde se va folosi zapada de la fabrica de inghetata a lui Traian Basescu. Fixarea stancilor si a rocilor de scheletul muntelui se va realiza cu adezivi pe baza de acril sau poxilina pentru a asigura astfel stabilitatea acestora pe suprafata muntelui si a se evita potentialele accidente.

Reclame

7 gânduri despre „„Braila Montana” – nou proiect de investitii a C.J. in judetul Braila”

  1. Cam astea ar trebui sa fie prioritatile :

    1.Podul peste Dunare
    2.Aeroport international Galati-Braila la Vadeni
    3.Autostrada Braila-Galati

    993377. Braila Montana O_o

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s