Uncategorized

Apel umanitar pentru salvarea spitalului Balcesti


Dementii care au ajuns sa ne conduca trebuie sa stie ca sunt destui care se opun masurilor cretine luate de acestia pentru a „eficientiza functionarea sistemului sanitar”. Pe blogul Dianei am gasit acest apel. Comentariile sunt de prisos, dar desi lupta noastra pare surda in vremurile astea, trebuie sa-i ajutam pe doctorii din Balcesti sa isi salveze spitalul si implicit pe pacienti.

Am ramas impresionat de gestul medicilor si personalului de la spitalul din Balcesti, care continua sa ofere servicii medicale gratuite dupa inchiderea spitalului. Unii doctori au fost repartizati la alte spitale, cei care au mai ramas lucreaza acum pe gratis. Spitalul din Balcesti mai are provizii pentru o luna, insa cu donatii, pot supravietui. Ministerul stie ca daca spitalul primeste donatii va putea sa continue sa functioneze, mai ales ca Primaria Balcesti nu vrea sa inchida spitalul si a dat in judecata ministerul.
Ajutati-i cu o donatie, sa poata mentine spitalul in functiune. Am contactat directorul financiar Marius Geica si directorul spitalului, Popescu Gabriel Mihai, si mi-au comunicat contul spitalului:

SPITAL ORASENESC BALCESTI
COD FISCAL:2541770
COD IBAN RO11TREZ6795041XXX000050
TREZORERIA OPERATIVA BALCESTI JUDETUL VALCEA

Ii rog pe prietenii mei blogosferici sa preia si ei acest material si sa il dea la cat mai multi prieteni ai lor, poate vor citi acest mesaj si oameni care au banii necesari funtionarii acestui spital in continuare. 😉

Alex, Alina, Blogatu, Cristina, Florentina, Gabriela, Mika, Mihai, Roxana, Ramona, Varujan Vosganian, Victor, Adrian Nastase, Corina Cretu, domnul presedinte, Oana, Theo, Alice, Baricada, Caius, Cookie, Cosmin, Solif, Hai ca se poate.eu, Vania, Isabelle, Lorena, Mircea Badea, Madi, Mirela, Oigen, Popa Teapa, Onu, Valive.

8 gânduri despre „Apel umanitar pentru salvarea spitalului Balcesti”

  1. How could I have missed this blog! Its incredible. Your design is flawless, like you know exactly what to do to do make people flock to your page! I also like the perspective you brought to this subject. Its like you have an insight that most people havent seen before. So great to read a blog like this asian girls web cam free

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s