Uncategorized

Isterie maidaneza


Eutanasia cainilor vagabonzi, adica un fel de „igienizare” a spatiului public de niste patrupede pline de purici si care sunt infometate a generat un val de proteste mai ceva ca la reducerea indemnizatiilor pentru mame sau ca la inchiderea spitalelor. Cristina Pocora spune pe blogul ei ca a primit in doua zile nu mai putin de 2150 de e-mailuri de la sustinatorii maidanezilor.

Oare a trecut prea repede timpul pe langa mine si toate, dar absolut toate problemele tarii, s-au rezolvat? Isteria lor este de-a dreptul enervanta. ACESTI VAJNICI APARATORI AI ANIMALELOR FARA STAPAN NU CRED CA AU MISCAT VREUN DEGET, CAND S-AU INCHIS SPITALE IN TARA ASTA! Ba unii se mai si „sparg in figuri” si afirma ca din putinul lor dau si la caini, si la vecinii saraci, si la copii si la oricine este in necaz. Haideti fratilor, ne lasati cu demagogia asta ieftina.

Sustin eutanasia cainilor fara stapan, pentru ca nu se mai poate asa. Asta e situatia, tot cei care au fost iresponsabili si au lasat cainii pe strada sunt vinovati, dar pe viitor trebuie sa invatam din aceste greseli si sa avem grija sa facem si adaposturi pentru cainii vagabonzi, sa instituim un regim de control si de identificare a fiecarui caine din fiecare gospodarie.

Ca sa responsabilizam populatia pe viitor, trebuie umblat acolo unde ii doare pe romani cel mai tare: la buzunar. In cazul in care ai abandonat un caine pe strada sau il tii in conditii neadecvate, sa platesti chiar si 10 salarii medii pe economie. In acest fel se vor gandi de doua, poate de trei ori romanasii nostri inainte de a lovi un animal fara aparare sau inainte de a abandona un caine aiurea pe strada, unde este periculos pentru toata lumea.

Reclame

8 gânduri despre „Isterie maidaneza”

  1. Your blog is fine. I just want to comment on the design. Its too loud. Its doing way too much and it takes away from what youve got to say –which I think is really important. I dont know if you didnt think that your words could hold everyones attention, but you were wrong live adult web cam sex chat

  2. de ce nu s-a crea acceasi „isterie” si la reducerea indemnizatiilor pentru mame sau la inchiderea spitalelor???…nu i-a impiedicat nimeni…si de ce trebuie sa militez impotriva inchiderii spitalelor daca sunt iubitor de animale??? …fiecare este liber sa lupte in felul lui pentru cauzele in care crede….as putea sa intreb si eu: de ce mamele carora li s-au taiat indemnizatiile n-au iesit in starada la inchiderea spitalelor???…nu vezi ce aberatii spui?!

    1. Hmm, intr-o zi poate vei avea nevoie de servicii medicale dar nu vei putea apela la medici pentru ca spitalul unde vrei tu sa te duci s-a inchis. Oare maidanezii tai te vor putea ajuta cu ceva in cazul acesta?

  3. nu e neaparat „isterie”, este poate dorinta de a rezolva problemele intr-un mod civilizat. Intotdeauna ne ascundem in spatele altor probleme (reale ce-i drept) pentru a nu face treaba bine. Si de aici un cerc vicios. Nici timp nu avem. Suntem mai ocupati chiar decit cei care fac intr-adevar ceva.

  4. I dont know what to say. This blog is fantastic. Thats not really a really huge statement, but its all I could come up with after reading this. You know so much about this subject. So much so that you made me want to learn more about it. Your blog is my stepping stone, my friend. Thanks for the heads up on this subject live adult web cams sex chat

  5. Nu ştiu cum toţi pot să aibă deodată o dragoste nemărginită pentru bieţii maidanezi. Şi se mai bagă şi politicul, care zice că asta e o barbarie. Dumnezeu a făcut omul şi celelalte lucruri create se numesc: restul. Câinii, ca orice animal, rămâne în categoria animal. Iar ce frumos şi lui Dumnezeu îi place, dar orgii maidaneze şi oameni mutilaţi din cauza lor cred că şi Dumnezeu ar fi deacord cu eutanasierea lor. PRO eutanasiere.

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s