Uncategorized

Taxa pe matreata, un nou bir pentru buzunarele UDMR


Ministrul Mediului, Verestoy Attila, alaturi de cel al Sanatatii, Attila Czeke, au conceput o noua taxa ce va fi aplicabila cat de curand, daca va trece de votul comisiilor de specialitate, respectiv Comisia de Sanatate si cea de Mediu. Taxa de care vorbim se refera la impozitul aplicat pe apa de dus folosita la spalatul pe cap zilnic. In acest fel se doreste stimularea consumului de produse de igiena corporala mai buna calitativ, care sa nu mai permita populatiei sa foloseasca in exces apa calda pentru a se spala. „Taxa pe matreata„, cum va fi ea denumita, va duce la scaderea consumului de apa, cresterea rezervelor strategice de apa potabila, economisirea unor sume de bani importante pentru romani, si implicit la o sanatate mai trainica a poporului roman.

Medicii de familie, obligati sa tina o evidenta a persoanelor care nu se spala pe cap cum trebuie

Ministerul Sanatatii, va emite un ordin luna aceasta prin care fiecare medic de familie din Romania va fi obligat sa semnaleze autoritatilor de la Regia de Apa din fiecare judet, ce pacienti au matreata in exces. Acestia vor putea fi considerati periculosi pentru mediu si pentru propria sanatate, deorece e clar ca nu folosesc produse de calitate, si prin urmare irosesc in mod iresponsabil apa potabila pe dusuri lungi si fara rezultat. Ei risca amenzi de la 1.000 la 10.000 de RON, functie de cantitatea de matreata existenta in parul lor.

ASADAR ROMANI, NU E DE JOACA, SPALATI-VA PE CAP CU SIMT DE RASPUNDERE!

7 gânduri despre „Taxa pe matreata, un nou bir pentru buzunarele UDMR”

  1. Bună. Sunt administratorul blogului http://oigenz-world.blogspot Am ajuns pe blog la tine şi mi-a plăcut cum arată şi ce scrii. Aş fi încantat dacă ai accepta să ne adăugăm în Blogroll reciproc. Nu o fac doar de dragul artei, obişnuiesc să-mi citesc blogroll-ul pentru că în el se află blogări mai „grei” sau mai „uşori”, dar care scriu frumos şi merită cu toţii citiţi. Dacă accepţi propunerea mea, anunţă-mă printr-un comentariu la mine pe blog sau printr-un mail la oigen11@gmail.com ! Dacă nu doreşti ignoră mesajul şi acceptă-mi te rog scuzele pentru deranj. Cu respect, Şotropa Eugen

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s