Uncategorized

Misery


Se spune ca nu exista nimic mai urat decat un politist corupt, un slujbas al legii care desi e pus sa o protejeze, el insusi o incalca. Ei bine, in seara aceasta as vrea sa atrag atentia asupra unui alt tip de slujbas, care prin natura muncii sale serveste interesul public la fel ca si un om al legii, dar este ajutat nu de pistol, catuse sau uniforma, ci de condei.

Exista in Braila o specie de „jurnalisti” carora le place sa se dea ei importanti, atotstiutori si sa pozeze cu toata falsitatea de rigoare in formatori de opinie care se uita de sus la cei neinitiati. Azi s-au publicat o serie de articole despre cineva, conteaza mai putin cine, in care se prezentau ca niste grave abateri de la normele de conduita acceptate in viata publica, niste povestiri din viata personala a acelei persoane.

„Tunurile cu rahat” care aruncau din plin in acea persoana erau setate la capacitate maxima de respectiva publicatie, iar comentariile care erau publicate pe seama articolului erau toate de tipul celor date de frustrati, revoltati ca vezi doamne o anume persoana se poate sa fi avut nu stiu ce relatii cu alti oameni.

Nimeni nu e usa de biserica, poate ca unii accepta mai greu sau mai usor sa auda ce face x sau y in propriul sau asternut, ma’ da gurnalistul ala nu stie ca eu stiu ca nici el nu este, cum se zice, de o moralitate ireprosabila.

Acel frustrat si bolnav psihic, ca altfel nu il pot numi, este el insusi un veritabil deviationist de la normele astea „crestinesti” care pedepsesc relatiile sexuale intre persoanele de acelasi sex, de exemplu. L-am descoperit pe individ in mod involuntar, si pot spune ca in proportie de 80% sunt destul de sigur ca personajul care sufera de multe frustrari de natura sexuala si nu numai, este un pasionat de a agata barbati pe internet pentru a face sex cu ei. In plus dementelul este casatorit si cred ca are si un copil.

Deci, frate, daca as auzi din gura unui cetatean modest, truditor zi lumina pentru binele familiei sale, ca este revoltat ca nu stiu ce om care este mare politician a avut nu stiu ce aventuri, atunci as intelege, dar cand aud asta de la unul care sufera de cretinism in stadiu chiar avansat, atunci imi permit sa ii zic un „hai sictir” ca altceva nu merita!

Deocamdata ma opresc aici, ca e destul. Poate ca voi reveni cu amanunte mai incolo. 😉

Reclame

3 gânduri despre „Misery”

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s