Uncategorized

E oficial: Bosnia-Hertegovina suspendata din preliminariile Euro 2012


Se pare ca norocul este de partea celor care se sparg in figuri, nu de partea celor indrazneti, asa cum suna un proverb latin. Astazi UEFA si FIFA au suspendat Federatia de Fotbal din Bosnia pentru „nealinierea organizatiei bosniace la cerintele celor doua foruri internationale, NFSBiH pastrandu-si sistemul tripartit inter-etnic al presedintiei.”

Decizia mi se pare una cam nepotrivita si evident de rau augur pentru viitorul fotbalului din aceasta tara, nu ca as fi eu vreun fan al vreunei echipe bosniace. Dupa meciul de cacao facut de ai nostri la Sarajevo, nu mi-as dori ca fotbaliatorii lui Lucescu Jr. sa se califice la Europene, pentru ca pur si simplu nu merita. Luxembug ne-a condus cu 1-0 pe teren propriu, caz unic in istoria fotbalului romanesc si pentru ca ospatarii si chelnerii lor nu au mai avut chef sa joace fotbal din minutul 70, am reusit sa castigam acel meci, dar rezultatul nu are nicio treaba cu jocul.

Este rusinos ca o mana de castraveti murati, cum sunt jucatorii nostri, sa aibe norocul porcului si sa mearga la Euro pe baza descalificarii altora care au jucat pe teren si au castigat meciul „pe bune”.

 

 

Reclame

1 gând despre „E oficial: Bosnia-Hertegovina suspendata din preliminariile Euro 2012”

  1. Took me time to read all the comments, but I truly enjoyed the write-up. It proved to be Quite helpful to me and I am sure to all the commenters here It is always great when you can not only be informed, but also entertained I’m sure you had fun writing this article.live adult web cam sex chat

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s