Uncategorized

Gheorghe Bunea Stancu, alias „Voda”, nu vrea sa imparta ciolanul cu niste prapaditi de liberali


Conducatorul Brailei, cred ca pot sa ii zic asa, Gheorghe Bunea Stancu, s-a aratat deranjat de incheierea aliantei dintre PSD si PNL-PC pe plan national. In opinia domniei sale, cei care castiga cel mai mult de pe urma acestei intelegeri sunt numai sefii de partide, care vor deveni pe rand presedinte al Romaniei si prim-ministru.

Adevarul adevarat este ca la Braila, PSD nu prea are adversar daca va merge pe liste proprii. PNL este slab la capitolul resurse umane, in filiala noastra braileana neexistand la acest moment un personaj capabil sa-l infrunte. De partea cealalta, liberalii vor si ei sa mearga pe liste proprii, mizand mai mult pe tineretea unor candidati potentiali, dar stiind ca vulpoiul Stancu cu greu ar putea fi lovit de cineva incat sa cada la podea si sa nu se mai ridice. Pe langa asta, alegerile locale vor arata si cata baza electorala are PNL la Braila, dupa ce o perioada a cam stat la fundul PSD-ului, cu manuta intinsa la ciolanul aceluiasi Stancu. Atitudinea aceasta are bataie lunga, pentru ca la alegerile parlamentare din 2012 sunt destui care vor dori sa ocupe un loc eligibil de deputat sau senator, existand o atractie ca de magnet a unora pentru Colegiul 1. Acolo PNL a luat procente bune, insa trebuie mentionat ca munca a apartinut unui om care a venit de la Bucuresti, si care le-a dat si le da clasa in materie de politica si seriozitate asa-zisilor politicieni nascuti si crescuti in orasul cu salcami. Pana la urma a fura munca altuia e mai simplu, decat sa alergi si sa transpiri  pentru a obtine niste roade cat  mai bogate, mai ales cand ai in spate un aparat de partid condus din umbra de un maestru-papusar. 😉 Dar, e o problema, ei nu se gandesc ca daca schimba candidatul, automat si rezultatele se vor schimba, si nu neaparat in bine. 😆

La Braila, dupa incheierea pactului USL-ist, batalia se va da intre PD-L si proaspata alianta. Brailenii, care in ultimii 20 de ani au votat in principal cu PSD, in mod sigur vor vota tot cu partidul lui lui S&S, dar votantii liberali nu cred ca se vor inghesui sa puna stampila pe aceasta uniune, ceea ce ar putea face ca democrat-liberalii sa mai castige niste adepti si implicit niste mandate in consiliile judetean si local.

Acum e important si ceea ce vor dori brailenii. Continuarea alaturi de PSD si a acolitilor sai, sau o schimbare de dreapta? La aceasta intrebare, doar timpul va putea da un raspuns.

Reclame

1 gând despre „Gheorghe Bunea Stancu, alias „Voda”, nu vrea sa imparta ciolanul cu niste prapaditi de liberali”

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s