Uncategorized

Exclus


In aceasta seara, in cadrul sedintei Tineretului National Liberal Braila, traseistul socialist Edi Puiu, impreuna cu o mare parte din gasca sa de lingai, a(u) decis ca eu trebuie sa fiu exclus din Biroul Permanent Municipal T.N.L. pentru ca am indraznit sa imi sustin in mod liber opinia.

TNL Braila. Cine indrazneste sa aibe o opinie, sa se duca la coltul strazii sa si-o exprime

Daca o sa aveti curiozitatea sa accesati link-ul de mai sus, veti vedea si de ce am devenit eu, asa deodata, „Public Enemy No.1″ pentru el si pentru altii ca el. 😉

Revenind la sedinta din seara aceasta, va zic ca eu nu am fost chemat sa ma pot apara in vreun fel in fata unei turme spalate aproape, pe creier, care pune botul la tonul de semi-interlop al acestui Puiu. Intr-un fel, nu imi pare rau de faptul ca am fost exclus dintr-un Birou in care politica se mimeaza mai ceva ca orgasmul anumitor blonde – se stiu ele care sunt – insa imi pare rau ca (si) de munca mea din vara anului trecut, se cam alege acum praful si pulberea. Ce mai stiu este ca, desi a fost intrebat de ce nu sunt si eu acolo, ar fi zis ca nu am raspuns la telefon. Adevarul adevarat este insa ca e dificil sa raspunzi la telefon, daca nu te suna nimeni sa te anunte de o  anume chestiune, 😆 asa cum au facut si ei  in seara aceasta , intr-un stil deja consacrat al T.N.L. Braila. Conform Statutului TNL/PNL, cel care este „acuzat”/”judecat”, are dreptul sa vina si sa se apere, deci sa nu credeti ca m-am apucat sa fac acesta afirmatii fara rost!

Eu raman fidel opiniei mele, aceea ca tinerii ar trebui sa spuna „NU” sustinerii imposturii, indiferent de culoarea politica pe care o au, pentru ca astfel de situatii, in care traseisti politici vin la ciolan, nu cred ca sunt doar la Braila sau doar in P.N.L. 😉

Daca tot am ajuns la acest moment, sper ca nu va suparati – desi n-aveti decat sa va suparati, e blogul meu si fac cum vreau eu 😉 – daca mai demasc si o alta „parasut(ist)a” formata in scoala politica a lui Bunea Stancu si Ion Iliescu.

“Voi frustratii ar trebui sa va postati la radio sant opiniile”

Link-ul de mai sus o sa va duca la un articol pe care l-am postat nu demult pe blog, despre ceea ce  patesti daca ai curajul sa iti exprimi opinia si cum se comporta „lacheii” atunci cand pupa poponetul acoperit de suncutza al sefului, doar-doar atentia acestuia se va indrepta si spre ei/ele, si le va zice „Bravo, ……, esti un bun liberal”.

Fiscuci a scris Bucalau..hm , nu-mi suna cunoscut , de unde ati aparut distinse domn Bucalau? si cu directia stricta catre Bucuresti, imi pot permite sa va spun ca nu v-am prea vazut la vre-o actiune a TNL Braila, daca gresesc va rog sa ma corectati, dar nu cred ca aveti experienta necesara acestei functii.. ;)

Stefan a scris Adevarata forta si echipa TNL, o formam noi cei multi. Voi frustratii ar trebui sa va postati la radio sant opiniile.”

Fiscuci a scris “Roxana, tipul acesta de limbaj este caracteristic PSD-ULUI, am uitat ca tu de fapt esti o fosta a membra a PSD , subliniez , PNL si TNL nu au nevoie de lingai de teapa ta !”

Stefan a scris “Draga Raluca nu mi-e rusine sa recunosc ca am venit de la o alta formatiune politica. In rest, no comment, privind vb tale grele la adresa mea.”

In incheiere as dori sa mai transmit anumitor „prieteni”, pe care credeam ca ii am in T.N.L., ca ma bucur ca am scapat de ei, in seara aceasta, cu o singura exceptie, marea majoritate a celor prezenti in sedinta si care aveau drept de vot, votand pentru excluderea mea. Dormiti in bocanci in continuare, poate maine veti fi voi pusi in situatia mea, si cand nu o sa va apere aproape nimeni si nici nu veti fi lasati sa va exprimati opiniile in mod liber si democratic, sunt tare curios ce o sa simtiti! 😉

Fiscuci a scris Bucalau..hm , nu-mi suna cunoscut , de unde ati aparut distinse domn Bucalau? si cu directia stricta catre Bucuresti, imi pot permite sa va spun ca nu v-am prea vazut la vre-o actiune a T** B*****, daca gresesc va rog sa ma corectati, dar nu cred ca aveti experienta necesara acestei functii.. ;)

Stefan a scris Adevarata forta si echipa TNL, o formam noi cei multi. Voi frustratii ar trebui sa va postati la radio sant opiniile.”

Fiscuci a scris“Roxana , tipul acesta de limbaj este caracteristic PSD-ULUI , am uitat ca tu de fapt esti o fosta a membra a PSD , subliniez ,PNL si TNL nu au nevoie de lingai de teapa ta !”

Stefan a scris “Draga Raluca nu mi-e rusine sa recunosc ca am venit de la o alta formatiune politica. In rest, no comment, privind vb tale grele la adresa mea.”

Reclame

6 gânduri despre „Exclus”

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s