Uncategorized

Vicepresedintele TNL Iasi a decis sa intre in organizatia OT-PDL Iasi (sursa: pdlsenat.ro)


„Motivul pentru care m-am retras din TNL Iasi, cu toate ca faceam parte din conducerea organizatiei ca si vicepresedinte la nivel judetean, a fost lipsa de perspectiva in ciuda eforturilor depuse si a rabdarii pe parcursul celor 5 ani. Subliniez ca termenii de echipa, camaraderie si loialitate intre fostii colegi de la TNL nu exista. Tinerii pe care i-am cunoscut si intalnit la PDL mi-au dat speranta ca munca si timpul pe care le voi investi nu vor fi in van. Nu este un pas usor pe care il fac, dar ca si lider politic trebuie sa-mi asum o responsabilitate. PNL Iasi nu incurajeaza liderii de la TNL decat discretionar.”, a declarat Stefan Chiriac, fostul vicepresedinte al TNL Iasi

Presedintele PDL Iasi, senatorul Mihaela Popa considera decizia vicepresedintelui TNL Iasi de a se alatura Partidului Democrat Liberal un castig pentru echipa de tineret PDL Iasi:

Acesta este doar inceputul. Tinerii liberali care cred in competenta, creativitate, progres, reforma si modernizare, dezamagiti de Uniunea Socialista,  se indreapta catre Partidul Democrat Liberal, pentru a sustine impreuna adevaratele valori ale dreptei. Am incurajat mereu proiectele si initiativele tinerilor pentru ca avem nevoie de tineri activi si increzatori in viitor. Consider ca este un castig pentru tineretul PDL intrarea in echipa a unui tanar care crede in valori, competenta, dar mai ales in spiritul de echipa.”, a declarat senatorul Mihaela Popa, presedintele PDL Iasi.

Presedintele OTPDL Iasi, Radu Ursanu, apreciaza decizia lui Stefan Chiriac ca un demers normal al unui tanar consecvent principiilor pentru care a intrat in politica:

Este o optiune personala a unui tanar care nu s-a mai regasit in echipa de tineret a PNL Iasi si care doreste sa ramana consecvent principiilor pentru care a intrat in politica. Suntem incantati sa ii oferim un loc in echipa noastra si sa lucram impreuna la proiectele si actiunile tinerilor, proiecte ce inglobeaza valorile liberale.”, a declarat Radu Ursanu, presedintele OTPDL Iasi.

Reclame

2 gânduri despre „Vicepresedintele TNL Iasi a decis sa intre in organizatia OT-PDL Iasi (sursa: pdlsenat.ro)”

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s