Uncategorized

Cat de „mort” este de fapt PDL?


Alegerile din Colegiul Hateg au adus in prim plan lupta dintre Putere si Opozitie, adica intre PNL si PD-L. Nu amintesc si PSD-ul pentru ca la aceste alegeri PSD chiar nu a contat. Sunt multi cei care vad in victoria doamnei Mariana Campeanu semnalul ca PD-L nu mai este ce era pe vremuri, un partid-mamut, gata sa se ia la harta cu toti si care era in masura sa inabuse orice razmerita parlamentara.

Ei bine, eu nu cred ca „balaurul” care este PD-L este atat de letargic pe cat ni se prezinta in sondaje. De fapt aici si vroiam sa ajung. Sondajele acelea facute pe genunchi, in scari de bloc sau pe banca in parc, la iarba verde sunt cele care au indus ideea ca in doi ani gata, democrat-liberalii vor iesi de pe scena politica si vor intra la lada de gunoi a istoriei. Doamna Mariana Campeanu a castigat alegerile cu 34% in timp ce democrat liberalul Daniel Raducanu a avut aproape 30% din sufragii. O diferenta atat de mica ar trebui sa bage in sedinta sefii cei mari de la Bucuresti, pentru ca dupa 2 ani de Guvernare, cu tirul mogulilor antenisti si (i)realisti asupra PD-L, sa castigi 30 de procente in colegiul respectiv e o performanta si denota ca romanii nu sunt chiar atat de frustrati de masurile luate de Boc.

Sunt multi romani care gandesc ca Boc si Basescu fac bine ceea ce fac, dar de obicei se feresc sa o zica in gura mare pentru ca situatia  economico-sociala este precara. Cand vine momentul sa dea cu stampila lucrurile se schimba, iar in cabina de vot voteaza dupa cum gandesc si simt. A nu se intelege ca am ceva cu optiunea lor. Fiecare voteaza dupa cum crede de cuviinta.

Si atunci, cum stau de fapt lucrurile? Daca s-ar face un sondaj „pe bune”, care sa tina cont de toate detalile unui cercetari statistice profesioniste, care ar fi numarul real al romanilor care ar zice ca PD-L este un partid de aruncat la gunoi? Eu nu mai cred demult in acele „sondaje”, si cred ca in realitate multi romani considera cu reforma statului este necesara si ca palosul prezidential imparte o dreptate care era asteptata demult timp de poporul roman.

Reclame

1 gând despre „Cat de „mort” este de fapt PDL?”

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s