Uncategorized

Daca esti liberal, ce asteptari ai de la partidul tau?


Sunt membru al PNL de aproape doi ani. Datorita varstei mele, 27 de ani, sunt inca membru al organizatiei de tineret, unde fac parte si din Biroul Municipal TNL Braila. Problemele recente pe care le-am avut in interiorul filialei, probleme care sper ca s-au rezolvat pana la urma, m-au facut sa imi pun urmatoarea intrebare: ce vor de fapt membrii nostri de partid, mai ales cei din structura de tineret, de la cei care ii reprezinta?

Nu vrea sa intru prea mult in detalii, dar, daca esti membru simplu de partid, membru in vreun for de conducere sau esti simplu simpatizant, TU ce anume ti-ai dori sa ii vezi facand pe liderii organizatiei?

Intrebarea este destul de grea, si pentru mine care o adresez, dar si pentru cei care ar trebui sa raspunda. Daca as fi repondent, mi-as dori ca la Braila Partidul National Liberal sa incerce sa iasa de sub umbrela pesedista care ne acopera de ceva timp. „Alianta” locala cu baronul Stancu a adus un prejudiciu imaginii PNL, si din pacate nu sunt eu singurul care gandeste asa. Oameni care nu sunt membri de partid mi-au  zis cat se poate de direct ca PNL este acum supus lui Gheorghe  Bunea Stancu, liderul de necontestat al PSD, „baronul rosu de Braila”.

Revenind la tineretul liberal, care a fost bagat in sedinta de seniorii partidului saptamana trecuta, sunt convins ca nimeni nu i-a intrebat de la inceput ce vor ei. Cei care sunt in tema, stiu despre ce vorbesc. Si la ora actuala nu cred ca a stat careva de vorba cu tinerii liberali, mai mari sau mai mici, pentru ca probabil s-a considerat ca nu e necesara o astfel de abordare. Pentru asa ceva e nevoie de rabdare, de timp, de multa bunavointa si de o abordare profesionista a problemei.

Inainte de a fi membru de partid, sunt cetatean al acestui oras. Daca m-ar intreba acum presedintele PNL Braila ce as vrea de la el sau de la consilierii nostri, cred ca raspunsul meu ar fi sa ii zic ca vreau sa oamenii cu care am votat sa se lupte pentru cei care l-au propulsat acolo, si nu doar pe el, si totodata sa nu uite ca votantii tin minte tot ce au facut unul sau altul pe timpul mandatului, toate promisiunile onorate mai mult sau mai putin.

Deci, voi, liberalii braileni, mai vechi sau mai noi, ce va doriti de la partidul cu care ati votat la ultimele alegeri?

PS: NU VREAU SA CREEZ CINE STIE CE TURBULENTE PRIN CEEA CE SCRIU, DAR SIMT DE LA O VREME CA SE MERGE PE PRINCIPIUL „CINE NU E DE ACORD CU X SA IASA PE USA AFARA”. NU CRED CA E O ATITUDINE BUNA PENTRU UN PARTID, DAR ESTE POTRIVITA PENTRU VREUN SRL. 😉

3 gânduri despre „Daca esti liberal, ce asteptari ai de la partidul tau?”

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s