Uncategorized

22 septembrie 2010, inca o zi de greve cu cantece si vuvuzele


Sindicalistii vor greva pe 22 septembrie. Daca nu as sti ce fel de sindicate avem noi, as zice ca e bine si ca poporul va zgudui un pic fotoliile tapitate cu piele ale Guvernului. Insa ceva imi zice ca si de data asta, la fel ca in multe alte dati, rolul oamenilor muncii si al bugetarilor va fi acela de a aproba cu miscari ample din cap ceea ce vor racni in megafoane „liderii” lor de paie.

La precedentele manifestatii s-a cantat intr-o veselie despre „Dansul Pinguinului” in varianta de criza a lui Emil Boc. Cred ca mediatizarea acelui cantec la ridicat la rangul de slagar pe Youtube. Din Adevarul am aflat ca Emil Boc este liderul de sindicat al celor 20 de milioane de romani care mai traiesc inca un Romania nostra ciuntita de idioti, care au bagat-o in toate gropile si hartoapele posibile, in lungul drum al reformarii statului.

Revenind la tema sindicatelor, noi nu avem asa ceva. Sindicatele in tara asta au pornit la drum ca organizatii ale muncitorilor dar au sfarsit prin a deveni niste masini de facut bani pentru liderii care le conduc. Nu odata lideri de sindicat s-au trezit prim-ministri, Victor Ciorbea e exemplul cel mai bun, sau au fost luati in primire in partidele care erau la putere in anumite momente si i-au lasat balta pe cei care au avut incredere in ei.

Singurul motiv pentru care racolarea de catre PDL a liderilor de sindicat in aceste vremuri tulburi este lenta, nu se datoreaza aparitiei unor oameni cu coloana vertebrala in randurile sindicalistilor, ci datorita crizei economice si sociale in care ne regasim, bagati de niste incompetenti. Nimeni nu vrea sa isi manjeasca mainile cu masurile luate de Boc si prefera sa scandeze in loc sa vina cu solutii.

Capital.ro

Reclame

1 gând despre „22 septembrie 2010, inca o zi de greve cu cantece si vuvuzele”

  1. Liderii sindicali nu-si cunosc decat propriul inters. Pana vor avea salarii de mari lideri (ca asa este) vor prosti pe toata lumea. Adica vor incerca! Nu se rezolva nimic cu inca o greva. Ar trebui ceva comun, bgetari cu privatizati, pensionari cu studenti, toata lumea, toate categoriile…Ca nimanui, cu exceptia hotilor , nu-i merge bine. Dar ti-ai gasit!
    O zi buna! 🙂

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s