Uncategorized

Ordonanta de urgenta nr 24/2010


Preluat …

ORDONANTA  DE  URGENTA   OUG Nr.24/2010
In temeiul art. 115 alin. (4) din Constitutia Romaniei, republicata,

Guvernul Romaniei adopta prezenta ordonanta de urgenta.

Art. 1. In urma rapoartelor primite de la Serviciul Roman de Informatii s-a constatat ca  cei aproape 6 milioane de pensionari din Romania detin (fara a fi trecute in declaratiile de avere) cantitati mari de metale pretioase (aur, argint), pietre pretioase, etc si se sustrag de 20 de ani de la contributia lor in domeniul energiei (gaz metan, ingrasamant natural, etc) aducand grave prejudicii bugetului de stat. S-a estimat ca aceste averi nedeclarate ale pensionarilor reprezinta cam 80% din economia subterana, producand statului roman pagube anuale estimate la 65 miliarde de euro.

Art. 2. Ordonanta Guvernului nr. 10/2008 privind nivelul pensiilor, potrivit Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 24/2000 privind sistemul de stabilire a pensiilor, potrivit anexelor nr. II si III la Legea nr. 154/1998 privind sistemul de stabilire a pensiilor, precum si unele masuri de reglementare a drepturilor prin legi speciale, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 79 din 1 februarie 2008, aprobata cu modificari prin Legea nr. 177/2008, cu modificarile si completarile ulterioare, se va aplica astfel :

Incepand cu data de 1 iunie 2010, toti pensionarii din Romania vor avea obligativitatea sa depuna pana la data de 30 iunie 2010 declaratiile de avere, pentru a fi impozitate toate bunurile stipulate la Art. 1., dupa cum urmeaza :
–          Aurul din gura
–          Argintul din par
–          Pietrele de de la rinichi
–          Plumbul din picioare
–          Fierul din incheieturi
–          Zaharul din sange
–          Gazele emanate pe ascuns,
intrucat s-a constat ca pensionarii au un urias potential energetic, neutilizat pana acum si reprezinta o solutie ideala pentru reducerea importului de gaze din Rusia cat si pentru inlocuirea ingrasamintelor chimice cu ingrasamant natural – esenta de pensionar, aducand mari economii la bugetul tarii. La gaze se vor aplica accize in cuantum de 2,5 euro/mc de productie, estimata de catre specialistii Guvernului pe baza de teste si masuratori individua le foarte exacte.

Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momente care iti taie rasuflarea.

Reclame

12 gânduri despre „Ordonanta de urgenta nr 24/2010”

  1. 1.Şi eu care eram convinsă că propunerile ălea de coduri legislative erau o păcălală..chiar aşa scrie în Constituţie??(nu-mi vine să cred că nu îi împuşcă absolut nimeni pe toate-toţi aceşti perverşi).
    2. Numai propuneri legislative şi chestiuni economice să îmi trimiteţi, vă rog, de-acum!! Vă mulţumesc.

Da-ti cu parerea

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s